La fòrmula 1 a TV3, èxit d’audiència

Aquest diumenge, TV3 va assolir un nou èxit d’audiència en la retransmissió de la Fòrmula 1: 31,7% de share de mitjana amb una punta del 38,7%. És a dir, més de 770.000 espectadors de mitjana i un màxim de 1.028.000 espectadors van seguir la cursa a TV3. Aquestes dades difereixen molt de les que va aconseguir el grup Antena 3 a Catalunya: 490.000 espectadors de mitjana i un 20,1% de share. A més, la nostra es va convertir en líder del dia, amb una mitjana del 14,4 per davant precisament, de la cadena del grup Planeta, un 12,2.

 

Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: