TV3 és la cadena més vista a Catalunya el mes de Novembre

TV3 és la cadena més vista les mes de Novembre

TV3 és la cadena més vista el mes de Novembre

TV3 ha ampliat aquest mes de Novembre amb una dècima el seu lideratge davant de Telecinco. La cadena pública ha passat de 3,4 punts a 3,5 punts de share de distància amb Telecinco, la segona televisió més vista a Catalunya. És a dir, amb una mitjana del 15% de share, TV3 és l’opció preferida dels catalans per davant de la cadena de Mediaset amb un 11,5%. Pel que fa al rànquing dels 40 programes més vistos durant aquest últim mes, TV3 n’ha situat 23, i hi destaquen l’especial de les eleccions del 25N, amb 904.000 espectadors i l’última prova del mundial de F1 del mateix dia, amb 894.000 espectadors del mitjana. Queda clar doncs, que TV3 no perd pistonada i que és la televisió pública autonòmica que gaudeix de les millors audiències de l’Estat. Seguidament, hi trobareu les audiències mitjanes de la resta de cadenes.

QUOTA DE PANTALLA MES DE NOVEMBRE (Final)

  • ·TV3: 15%
  • ·Telecinco: 11,5%
  • ·Antena3: 11,1%
  • ·La1: 7,2%
  • ·LaSexta: 5,2%
  • ·Cuatro: 5,1%
  • ·8tv: 3,8%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: