“Fenómenos” s’emporta el “prime time”

Fenómenos s'ha convertit en un dels programes més vistos de la temporada

Fenómenos s’ha convertit en un dels programes més vistos de la temporada

La transmissió del partit de Champions d’ahir entre el R.Madrid i l’Ajax d’Amsterdam no va generar gaire interès a Catalunya i només va poder reunir 266.000 persones, un 8,1% de l’audiència. Tot i això, el partit a La1 sí que va tenir més seguiment, reunint al nostre país 408.000 persones i assolint un 13% de quota de pantalla. Però qui realment va ser el guanyador absolut de la nit d’ahir, va ser la sèrie d’Antena 3 “Fenómenos”, que va liderar el prime time d’ahir amb un 15,3% i va ser l’opció més seguida a casa nostra. Qui també es va beneficiar del poc seguiment del fútbol i sobretot, de l’absència del “Telenotícies Nit”, va ser Josep Cuní. El seu espai informatiu “8 al dia” va aconseguir un dels millors resultats de la seva història, reunint 237.000 espectadors amb una quota de pantalla del 9,7%. Tot i els mals resultats de TV3 a la franja del “prime time”, “la nostra” va mantenir el lideratge global ahir:

 

AUDIÈNCIES 4 DE DESEMBRE:

  • TV3: 13,6%
  • Antena 3: 11,7%
  • Telecinco: 11,3%
  • La 1: 7,6%
  • Cuatro: 6,0%
  • 8TV: 5,7%
  • La Sexta: 5,2%
  • Divinity: 3,1%
  • Neox: 2,7%
  • FDF: 2,6%

 

Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: