Telemadrid: la negra nit d’una televisió pública

L’assemblea de treballadors de la Ràdio i la Televisió de Madrid va votar ahir a favor d’extendre la vaga total de l’organisme fins el proper dissabte, com a mesura de protesta contra l’ERO que afecta a la televisió madrilenya. Recordem que aquest expedient de regulacio afecta el 80% de la plantilla, 925 treballadors en total, cosa que provocarà que la televisió pública es quedi amb menys de 200 treballadors.

Per aquest motiu, Telemadrid no emetrà fins el proper dissabte i farà parades parcials durant tots els informatius fins aleshores. Segons ha explicat Cèlia Sòria, portaveu de l’UGT a Telemadrid, els treballadors decidiran el proper dilluns en una nova assemblea l’evolució de les movilitzacions.

Els treballadors carreguen contra Tersch, Tárrega i Dragó

Enmig d’aquest rebombori, els treballadors han carregat durament contra els tres presentadors de la cadena, considerant que són els responsables de la situació econòmica i social de la televisió pública. Els treballadors afectats per l’ERO han penjat cartells a les parets de la instal·lació amb el lema “Salvemos Telemadrid”.

Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: