El “prime time” dels dilluns, terreny inexpugnable de TV3

Com ja és habitual, el “prime time” dels dilluns a Catalunya és territori de TV3. Ahir no va ser excepció, ja que “Crackòvia” i “El Convidat” van assolir molt bons registres. L’espai de la productora “Minoria Absoluta” va aconseguir el millor registre de la temporada, amb 876.000 espectadors i un 25,4% de quota de pantalla, situant-se al segon lloc de programes més vistos del dia, només per darrere de “El Convidat”. El programa dirigit i presentat per Albert Om és, per segona temporada, un dels èxits de TV3 i de ben segur serà recordat per diferents generacions. Ahir, amb la visita de Ferran Adrià a casa del mateix Om, el programa va aconseguir la seva segona millor dada de la temporada: 900.000 espectadors i un 28,4%, només superat pel primer episodi de la temporada on Om visitava l’expresident Pujol.

Ferran Adrià va visitar Albert Om a casa seva

Ferran Adrià va visitar Albert Om a casa seva

 

LES ALTRES CADENES ES VAN REPARTIR LA RESTA DEL PASTÍS

Quan “El Convidat” d’ahir va acabar, la nit es va convertir en un monòleg del programa d’Antena 3, “Tu cara me suena”, liderant sense oposició -“La que se avecina” i “Isabel” ja havien acabat-, i va aconseguir 585.000 espectadors i un 26,1 de quota de pantalla. La resta? Poca cosa; “Ice Age 3” a Telecinco va reunir 355.000 espectadors i La1, amb la minisèrie “La memoria del agua” tampoc va tenir gaire èxit: 193.000 espectadors.

 

AUDIÈNCIES D’AHIR DILLUNS. TV3 GUANYA AMB MOLTA DISTÀNCIA

  • TV3: 18,9%
  • Antena 3: 13,5%
  • Telecinco: 11,4%
  • La 1: 7,2%
  • La Sexta: 5,0%
  • Cuatro: 4,2%
  • 8TV: 3,7%
  • Neox: 2,5%
  • FDF: 2,4%
  • La 2: 2,1%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: