La mentida piadosa de l’Albert Om

Intercanvi de papers a 2El Convidat" d'ahir. Ferran Adrià va visitar aquest cop a l'Albert Om

Intercanvi de papers a “El Convidat” d’ahir. Ferran Adrià va visitar aquest cop a l’Albert Om

“El Convidat” d’ahir va ser un èxit d’audiència. Més de 900.000 espectadors van seguir la visita de Ferran Adrià a casa de l’Albert Om.  Aquest canvi de papers ens va oferir un moment que hem de comentar; “Avui t’ha tocat venir a prop de Gràcia”, li diu l’Om al seu convidat. I té raó, a prop de Gràcia hi eren però no és el barri on viu el presentador de TV3. En aquell moment, l’espectador s’empassa una mentida piadosa sense que se n’adoni. El barri on viu l’Albert Om és el Barri del Farró, a Sant Gervasi, però dir-ho no queda bé. Ha de ser humil i semblar que és un més de nosaltres. Què pensarà l’espectador si l’Albert reconeix que viu a Sant Gervasi? Igualment l’Om podria haver dit que vivia a prop de la Plaça Lesseps, però això també queda molt per sobre de la Diagonal i tampoc queda gaire bé. Així que, amb les mans a les butxaques, l’Albert va decidir que “a prop” de Gràcia és un lloc adient per a viure-hi, però que no és el mateix que Sant Gervasi. El què deiem, una mentida piadosa.

Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: