Espartac Peran i Mercè Martínez, la parella de les campanades de TV3

 

Mercè Martínez i Espartac Peran donaran la benvinguda al 2013 des de Ripoll

Mercè Martínez i Espartac Peran donaran la benvinguda al 2013 des de Ripoll

Ha trigat a fer-se oficial però finalment ja sabem qui seran els mestres de cerimònies de les campandes d’enguany a TV3. Els escollits, com era d’esperar, són dues cares molt conegudes de TV3: Espartac Peran, el copresentador de “Divendres” i Mercè Martínez, qui actualment interpreta el personatge de la Nora a la sèrie “La Riera”. L’escenari escollit aquesta vegada és la plaça de l’Ajuntament de Ripoll, ciutat mil·lenària i que serà la Capital de la Cultura Catalana el 2013. Aquesta vegada doncs, s’ha optat per una fòrmula més tradicional per les campanades, allunyada d’altres edicions com per exemple, la de l’any passat, on els escollits per donar la benvinguda a l’any nou van ser les caricatures de Guardiola i de Mourinho de l’equip del “Crackòvia”.

 

Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: