“La Marató de TV3” del 2012

L'edició d'enguany serà conduïda per Ariadna Oltra i Òscar Dalmau

L’edició d’enguany serà conduïda per Ariadna Oltra i Òscar Dalmau

Any rere any, “La Marató de TV3” s’ha convertit en un referent de solidaritat. Aquesta edició, dedicada al càncer, estarà conduïda per dues cares molt conegudes de la cadena pública: Ariadna Oltra -conductora de “Els Matins”-, i d’Òscar Dalmau -el presentador, entre d’altres coses, de “El Gran Dictat”-. Com sempre, tota la programació de “la nostra” es veurà alterada i girarà entorn a la malaltia del càncer. Entrevistes amb persones afectades, amb metges, investigadors i demés experts en la matèria passaran pel plató dels estudis de Sant Joan Despí . A més, TV3 connectarà amb diferents indrets de Catalunya i oferirà el tradicional partit de fútbol entre famosos, aquest any apadrinat per Eric Abidal, jugador del Barça afectat per aquesta malaltia.

També serà interessant veure si aquest any, i malgrat la crisi, l’edició d’enguany de “La Marató” supera el rècord de recaptació aconseguit l’any passat a l’edició dedicada a la regeneració i trasplants d’òrgans i teixits, on es van aconseguir quasi 9 milions d’euros. També és remarcable l’edició de l’any 2004, on igualment es van recaptar més de 8 milions.

Seguidament, oferim un extracte de les edicions de “La Marató” que més recaptació han aconseguit.

Aquests són les edicions que més diners han aconseguit per a la "Fundació de La Marató"

Aquests són les edicions que més diners han aconseguit per a la “Fundació de La Marató”

Etiquetat , , ,

One thought on ““La Marató de TV3” del 2012

  1. Pixapins ha dit:

    Enguany La Marató de TV3 és contra la mort.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: