El Còrdova-Barça és el més vist del dia, però “LaVoz” s’emporta el “prime time”

La victòria del Barça contra el Còrdova va ser seguida per més d'un milió d'espectadors

La victòria del Barça contra el Còrdova va ser seguida per més d’un milió d’espectadors

El Barça és líder a la lliga però també ho és pel què fa a les audiències. Ahir el partit de la Copa del Rey entre el Còrdova i els barcelonistes va liderar el dia amb més d’un milió d’espectadors i un 37,9% de quota de pantalla. Ara bé, poc després del partit va començar “LaVoz” i la televisió pública va anar perdent pistonada. El “Telenotícies vespre” de tot just després del fútbol només va poder lluitar contra el fenòmen de “Telecinco” els primers minuts i va enregistrar un 19% amb 602.000 espectadors. A partit d’aquell moment, “LaVoz” s’emportà el “prime time” de manera absoluta; 32,4% de “share” i 666.000 espectadors.

 

Un dels damnificats d’aquesta alteració de la graella va ser l'”APM”, què va  començar a les 23:00 hores i només va poder aconseguir un 14,2% de quota de pantalla, un dels seus pitjors resultats de la temporada. Per altra banda, el programa informatiu de Josep Cuní “8 al dia”, també va haver de competir contra el fútbol, cosa que va fer baixar la quota mitjana del dia de “la privada de Catalunya”. Tot seguit, les audiències globals d’ahir:

AUDIÈNCIES GLOBALS 12 DE DESEMBRE:

  • TV3: 20,1%
  • Telecinco: 15,7%
  • Antena 3: 8,9%
  • La 1: 6,0%
  • La Sexta: 4,7%
  • Cuatro: 4,2%
  • 8TV: 3,4%
  • FDF: 2,5%
  • Neox: 2,5%
  • Super3/33: 1,7%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: