Retallades a BTV?

Picó i Flavià, dues de les cares més conegudes de BTV

Picó i Flavià, dues de les cares més conegudes de BTV

BTV, la televisió de Barcelona, ha decidit no renovar dues de les cares més conegudes de la cadena: Alfred Rodríguez Picó i Carles Flavià. Ambdós presentadors comptaven fins ara amb programes a la cadena barcelonina; Picó amb “El Temps del Picó” i Flavià amb “Jo què sé!“. Segons la cadena, la graella del 2013 ha d’estar regida per l’austeritat i els motius d’aquesta no renovació “són purament econòmics” ja que, per una banda, s’ha rebaixat la subvenció que rep la cadena i per l’altra, s’han reduït els ingressos de publicitat. Tot i això, des de la direcció sí que reconeixen el fet que els programes de Picó i de Flavià siguin dos dels que més anys porten a la cadena, pot haver influït en la decisió. Igualment, des de BTV s’afirma que és una qüestió pressupostària” i  s’argumenta que el 2013 no hi haurà cap producció nova. Sobta aquesta afirmació quan “Quinatele” ha sabut que, properament, el canal barceloní estrenarà un nou programa anomenat “Cupcakes”, i que s’endinsarà dins de la reposteria moderna.

Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: