Gran error de TV3 d’emetre “Actua” en “prime time”

Discreta acollida ahir del programa "Actua" a TV3

Discreta acollida ahir del programa “Actua” a TV3. El programa tornarà el 24 de desembre.

Ahir dijous TV3 va estrenar “Actua”, un nou programa que ocuparà el buit que ha deixat “Caçadors de Bolets” al “prime time”. Aquest nou espai no va tenir l’acollida esperada, ja que el format de la productora “Funky Monkey” va aconseguir un discret 11,7% de quota de pantalla i 363.000 espectadors. Del 21,7% de”share” que arrossegava del “Telenotíces Vespre”, “Actua” va acabar amb una quota de pantalla molt inferior: 10,4%. Aquest pobre resultat de la primera entrega no va ajudar al “Polònia” de després, ja que el programa satíric només va poder remuntar fins aconseguir un 16,2% i 462.000 espectadors, anotant un dels pitjors resultats de la temporada. Haurem d’esperar com evoluciona aquesta proposta de “la nostra”, però tot fa pensar que no aconseguirà l’èxit que ha tingut amb “Caçadors de Bolets” i “Polònia”, un binomi que ha fet, fins ara, imbatible a TV3 al “prime time” dels dijous. “Actua” és una proposta interessant però, que potser, hauria de trobar lloc al Canal 33.

Amb el terreny una mica més aplanat, les altres propostes de la nit van aprofitar la poca acollida d'”Actua”; per una banda, el cuiner Alberto Chicote, que va aconseguir a ahir a casa nostra un molt bon resultat: 14,1% de “share” i 419.000 espectadors. I per l’altra banda, la sèrie “El Barco”, amb un 14,8% i 398.000 espectadors.

“8 AL DIA” CONTINUA ACONSEGUINT BONS RESULTATS A L’“ACCES PRIME TIME”

El programa “8 al dia” de Josep Cuní segueix aconseguint bons resultats abans del “Telenotícies vespre”. L’espai informatiu va aconseguir ahir dijous un 6,6% de quota de pantalla i va ser seguit per més de 159.000 espectadors, amb puntes d’audiència que van superar el 10% sobre les 21h. Tot i això, l’audiència mitjana del mes de desembre de “la privada de Catalunya”, segueix amb un discret 3,5%.

AUDIÈNCIES GLOBALS D’AHIR DIJOUS

 • TV3: 15,2%
 • Antena 3: 11,3%
 • Telecinco: 10,0%
 • La Sexta: 6,5%
 • La 1: 6,5%
 • Cuatro: 5,1%
 • 8TV: 3,9%
 • FDF: 3,4%
 • Neox:2,4%
 • Clan: 2,3%
Etiquetat , , , , , ,

One thought on “Gran error de TV3 d’emetre “Actua” en “prime time”

 1. Estropatxo ha dit:

  Algú va veure ahir Actua?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: