Òscar Dalmau + Ariadna Oltra = La millor “Marató de TV3” de la història

Actualització del marcador d'ahir, rècord de la història de "La Marató"

Actualització del marcador d’ahir, rècord de la història de “La Marató”

Òscar Dalmau i Ariadna Oltra van ser la parella escollida per dirigir les més de 15 hores del programa de “La Marató” d’enguany. I pel que sembla, l’elecció va ser del tot encertada, ja que, a part de la recaptació (a hores d’ara, s’han recaptat més de 10.113.152 euros), el programa solidari va aconseguir un meritori 18,9% de “share” i 396.000 espectadors de mitjana, liderant bona part del dia d’ahir. Tot i aquestes bones dades, “La Marató” va perdre aquest lideratge de 17:42 a 19:30h, quan paradoxalment, Antena 3 va ser la cadena més vista amb la pel·lícula “Una navidad millonaria”.

També s’ha de destacar el minut d’or de les més de 15 hores del programa, minut que  trobem a les 14:41h del migdia, amb una quota de pantalla del 35,4% i més de 711.000 espectadors.”La Marató” doncs, va ser el quart programa més vist del dia, per darrere dels dos “Telenotícies” i el “Salvados” de Jordi Évole, qui va aconseguir un 15,5% amb la seva visita al jutge Garzón.

L’ELECCIÓ DELS PRESENTADORS, UNA MOLT BONA ELECCIÓ:

Ariadna Oltra i Òscar Dalmau, els presentadors de "La Marató" amb més recaptació de la història

Ariadna Oltra i Òscar Dalmau, els presentadors de “La Marató” amb més recaptació de la història

Un dels èxits de “La Marató” d’aquest any és, sense cap mena de dubte, l’elecció de la parella de presentadors més jove dels últims anys. Dalmau i Oltra han ajudat a que la imatge d’aquest programa solidari amb tanta tradició s’hagi rejuvenit i, de retruc, també la de TV3, imatge que porta recolzant-se en les mateixes cares des de fa un munt d’anys. També és interessant veure quin és el perfil de l’espectador de l’edició d’enguany; dona de més de 65 anys, però, amb un notori augment d’adolescents que altres anys; un 21,3% d’aquest estrat de la població van veure “La Marató” en algun moment. La raó: per una banda i com ja hem dit, els presentadors, i per l’altra, l’efecte “Polseres Vermelles”. Tot plegat doncs, ens porta a afirmar que “La Marató de Tv3” d’enguany ha estat la millor “Marató” de la història.

AUDIÈNCIES GLOBALS DEL 16 DE DESEMBRE:

TV3 va liderar amb absoluta rotunditat el dia d’ahir, doblant l’audiència mitjana d’Antena 3, la segona cadena més vista a Catalunya.

  • TV3: 18,0%
  • Antena 3: 8,3%
  • Cuatro: 7,7%
  • La 1: 7,0%
  • Telecinco: 6,5%
  • La Sexta: 6,1%
  • FDF: 3,2%
  • Neox: 1,8%
  • La 2: 1,8%
  • Clan: 1,8%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: