Punto Pelota, la tertúlia esportiva més seguida a Catalunya amb 68.000 espectadors

Jose Pedrerol és el presentador de la tertúlia futbolística més seguida a Catalunya

Josep Pedrerol és el presentador de la tertúlia futbolística més seguida a Catalunya

Amb l’empat del Reial Madrid i la victòria del Barça contra l’Atlético de Madrid, Punto Pelota va fer uns dels millors resultats de la seva història a Catalunya. El programa presentat per Josep Pedrerol a IntereconomiaTV, va aconseguir un meritori 5,5% i 68.000 espectadors de mitjana al nostre país, convertint-se en l’opció esportiva preferida dels catalans. Paradoxalment, aquesta dada és inferior a la resta de l’Estat Espanyol, on la tertúlia esportiva va fer ahir un 3,4%. No és difícil esbrinar el motiu d’aquestes dades, però el que és evident és que, cada vegada que el Madrid perd i el Barça es distancia dels blancs, Punto Pelota augmenta considerablement la seva audiència. Gràcies a aquests bons resultats, IntereconomiaTV té aquest mes de desembre, una audiència global del 0,5%. Potser a Josep Pedrerol i els seus contertulians, la majoria dels quals són aficionats madridistes, els interessa que el Barça quanyi la lliga… Coses de la televisió.

Etiquetat , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: