Audiències provisionals de Desembre

Polònia

Polònia continua sent un dels puntals de TV3

TV3 lidera amb quasi 3 punts d’avantatge sobre Antena 3, la segona cadena més vista a Catalunya durant el mes de Desembre. De totes maneres, haurem de veure si l’absència de “El Convidat” i de “Caçadors de Bolets” a les nits de dilluns i de dijous respectivament, faran perillar aquest lideratge. Per altra banda, Telecinco ha baixat a la 3a posició de cadenes més vistes. La cadena de Mediaset ha vist com, malgrat el gran èxit de “La Voz”, Antena 3 li ha pres el segon lloc. També és foça remarcable la devallada de La1, cadena que ha baixat a la 4a posició arran del canvi de govern i de programació. Seguidament, trobem un empat tècnic entre les altres cadenes dels dos grans grups de comunicació: LaSexta (Antena3) i Cuatro (Mediaset). El llistat de les cadenes generalistes el tanca 8TV. “La privada de Catalunya” no aconsegueix augmentar la seva audiència mitjana tot i el bon rendiment dels seus dos programes capdavanters: “Arucitys” i “8 al dia”. Finalment, també hauríem de comentar que La2 s’imposa al Canal 33/Super3, en la particular lluita entre canals secundaris.

 • TV3: 14,3%
 • Antena 3: 11,4%
 • Telecinco: 10,7%
 • La1: 7,1%
 • LaSexta:5,6%
 • Cuatro: 5,5%
 • 8TV: 3,4%
 • La2: 1,9%
 • Canal 33/Super3: 1,6%

  "Factoría de FIcción" és la cadena temàtica més vista a Catañunya

  “Factoría de Ficción” és la cadena temàtica més vista a Catalunya

Pel que fa a les cadenes temàtiques, “Factoría de Ficción” és la temàtica més vista al nostre país per davant de “Neox”. La guerra d’aquests canals minoritars se centra entre els canals propietat de Mediaset i d’Antena 3. Tanca la llista el canal esportiu TDP, que amb l’absència dels partits de l’ACB (ja que els programen a La1 els diumenges a la tarda), ha tingut una forta devallada.

 • Factoria de Ficción: 2,9%
 • Neox: 2,3%
 • Clan: 1,9%
 • Divinity: 1,9%
 • Nova: 1,6%
 • Nitro: 1,6%
 • Xplora: 1,4%
 • LaSexta3: 1,4%
 • Discovery Max: 1,4%
 • Boing: 1,4%
 • Disney: 1,3%
 • Paramount: 1,3%
 • Energy: 1,1%
 • MarcaTV: 1%
 • MTV: 0,9%
 • LaSiete: 0,9%
 • 13TV: 0,9%
 • IntereconomiaTV: 0,5%
 • 24h: 0,5%
 • TDP: 0,2%
Etiquetat , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: