Un “Convidat” discret tanca la seva 3a temporada

"El convidat" d'ahir va mostrar diferents interioritats dels rodatges

“El convidat” d’ahir va mostrar diferents interioritats dels rodatges

Com és habitual, els dilluns són territori inexpugnable de TV3. “Crackòvia” i “El Convidat”és un binomi que sempre funciona, malgrat que ahir, no va liderar amb tanta claredat com en altres ocasions. El comiat d’Albert Om fins a la temporada vinent va ser discret, tot i que va liderar la franja del “prime time”: 16,4% de “share” i 506.000 espectadors. Una de les explicacions que podem trobar és el fet que el “Crackòvia” d’ahir tampoc va tenir el seguiment d’altres dies: 662.000 espectadors i una quota de pantalla del 19,7%. De totes maneres, “El Convidat” ha aconseguit molts bons resultats i aquesta 3a temporada ha fet una mitjana del 21,7% de quota de pantalla.

LES MIL EDICIONS DE “EL INTERMEDIO”

No és habitual que un programa arribi avui dia a les mil edicions. “El Intermedio”, liderat pel showman “El Gran Wyoming”, va celebrar ahir aquesta fita amb la segona posició de la nit a Catalunya: 10,4% de “share” i 343.000 espectadors. A poca distància es va quedar la sèrie de “Cuatro”, “Mentes Criminales”, amb 308.000 espectadors. Finalment, a partir de les 23:30h, el segon capítol de la minisèrie “El asesinato de Carrero Blanco”, va liderar la resta de “el prime time” amb 349.000 espectadors i un 17,7% de “share”.

AUDIÈNCIES GLOBALS 17 DE DESEMBRE

TV3 lidera la classificació amb quasi 6 punts d’avantatge sobre Antena 3

  • TV3: 16,8%
  • Antena 3: 10,9%
  • Telecinco: 10,6%
  • La 1: 8,4%
  • La Sexta: 5,8%
  • Cuatro: 5,3%
  • 8TV: 4,1%
  • FDF: 4,0%
  • Divinity: 2,2%
  • Neox: 2,0%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: