Repartiment del lideratge televisiu en el “prime time” de dimarts

Sense ficció va liderar el "prime time" fins les 22:04h

Sense ficció va liderar el “prime time” fins les 22:04h

Diversificació d’audiències a les nits de dimarts. Ahir, un cop més, no va ser una excepció. Per una banda, el programa documental de TV3, “Sense Ficció”, va tenir una mitjana de 422.000 espectadors i una quota de pantalla del 13,2% i va liderar la nit fins a les 22:04h. Cal dir també que el reportatge d’ahir, titulat “Mercats, renovar-se o morir”, va ser la quarta entrega més vista de la temporada del programa. A partit d’aquell moment, “El Hormiguero”, va prendre el relleu del “Sense Ficció” i s’imposà a les altres opcions de la nit. El programa de Pablo Motos va comptar ahir amb la visita de Matías Prats, convidat que va donar a l’espai produït per “7 y acción“, una de les millors dades d’audiència de la temporada, amb un 13,3% a nivell estatal i un 11% de “share”a Catalunya. Uns minuts més tard, a les 22:34h, Telecinco es va apoderar de la nit mitjançant el talk-show “Hay una cosa que te quiero decir”. El programa de testimonis va aconseguir ahir un 14,5% de quota de pantalla i una mitjana d’espectadors de 283.000. També és interessant veure quin tipus d’espectador té el programa produït per MagnoliaTV; majoritariament dones de més de 65 anys i de classe baixa o molt baixa, un dels targets comercials menys rentables de la televisió.

Finalment, a la franja del late night, LaSexta va encertar amb l’emissió de “1000 maneras de morir”, programa que va aconseguir un 13,2% de quota de pantalla.

8TV ACONSEGUEIX BONS RESULTATS DELS SEUS DOS PROGRAMES CAPDAVANTERS

Per una banda, l'”Arucitys” va aconseguir ahir un bon resultat amb un 7,3% de “share” i una mitjana de 137.000 espectadors, i “8aldia” un 7% i 177.000 espectadors. Tot i això, la mitjana de la cadena continua amb uns registres discrets. Ahir un 4,6%. Tot seguit, les audiències globals d’ahir.

AUDIÈNCIES GLOBALS 18 DE DESEMBRE

TV3 lidera amb quasi 4 punts d’avantatge sobre Telecinco, la segona opció més vista. Antena3 baixa a la tercera posició a causa del poc funcionament de la seva sèrie “Fenómenos”. La ficció de la cadena de Planeta va ser vista ahir per 266.000 espectadors, lluny dels 466.000 espectadors que van seguir la primera entrega. També és remarcable la dada de La1. Tal i com vam avançar ahir, era qüestió de dies que la televisió pública perdés la quarta posició per davant de LaSexta. La1 doncs, continua la seva davallada històrica.

Fenómenos ha perdut pistonada des de la seva estrena

Fenómenos ha perdut pistonada des de la seva estrena

 • TV3: 15,4%
 • Telecinco: 11,8%
 • Antena 3: 10,3%
 • La Sexta: 6,7%
 • La 1: 6,4%
 • Cuatro: 4,7%
 • 8TV: 4,6%
 • FDF: 2,7%
 • Neox: 2,6%
 • Divinity: 2,5%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

4 thoughts on “Repartiment del lideratge televisiu en el “prime time” de dimarts

 1. Laura ha dit:

  Ostres! Doneu una altra versió que els del diari ara. Alla`diuen que el Sense Ficció va liderar el Prime Time. Qui té la raó? A qui he de creure?

  • quinatele ha dit:

   Molt bon dia Laura. Nosaltres intentem donar una informació més exhaustiva que el mitjà de comunicació a què fas referència. El “Sense Ficció” d’ahir va liderar “la nit” però només fins a les 22:04h i tenint en compte que el programa va començar a les 21:50h, no podem dir que fos l’espai més vist de tot “el prime time”. Per tant, el “Sense Ficció” arrossega l’audiència del “TN vespre” i el “lideratge” només li dura fins a les 22:04h. Has de tenir en compte també, que la franja a què ens referim va de les 21h fins a les 24:00h, i que a mesura que ens acostem a la mitjanit, hi ha menys espectadors veient la televisió. El lideratge té a veure amb el “share”, la quota de pantalla. Creiem que s’ha d’explicar tot plegat per no caure en equivocacions.
   Moltes gràcies Laura per participar a Quinatele!

 2. pimpampum_83 ha dit:

  Quan li convé l’Ara (diari oficial de la Corpo) dóna nombre d’espectadors i no de share. Això és trampa: no es pot comparar un programa que acaba a la una de la matinada amb un altre que dura només fins les 23h…

 3. Rodríguez ha dit:

  El titular hauria de ser: TV3 lidera l’access Prime Time i Telecinco guanya el Prime Time ahir a Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: