Telecinco, la cadena més vista ahir

LaVoz és sense cap mena de dubte, l'èxit de la temporada

LaVoz és sense cap mena de dubte, l’èxit de la temporada

“La Voz” s’ha convertit, sense cap mena de dubte, en el fenòmen de la temporada. Amb la final d’ahir, el talent show va ser el programa més vist a Catalunya. Un excel·lent 31,3% de “share” i 667.000 espectadors de mitjana escenifiquen la claredat amb la què, el programa produït per BoomerangTV, va convertir-se en el líder d’ahir. Però si mirem les audiències estatals, aquest lideratge de “La Voz” encara és més notori: 37,3% de quota de pantalla i a prop dels 5.500.000 espectadors. L’únic programa que li va poder fer ombra ahir a Catalunya, va ser l”APM?”, amb un 17,6% de quota mitjana i 565.000 espectadors.Posteriorment, TV3 va perdre pistonada amb l’emissió del telefilm, “Concepció Arenal, la visitadora de presons”, espai que va aconseguir un pobre 9,4% de “share” i 263.000 espectadors de mitjana.

“8 AL DIA” ACONSEGUEIX UN MOLT BON RESULTAT:

“8 al dia” va aconseguir ahir dimecres un resultat remarcable; 8,8% de quota de pantalla i 221.000 espectadors, amb puntes d’audiència que van arribar fins al 14% a les 21:00h, just abans del “Telenotícies vespre”. El programa informatiu dirigit per Josep Cuní va encertar doncs, convidant el líder d’ERC, Oriol Junqueras. Per altra banda, “Arucitys” va aconseguir ahir un 5,6% de “share”, una dada per sobre de la mitjana de la cadena, que ahir va ser del 4,7%.

Seguidament, fem un extracte de les audiències globals d’ahir, que lidera Telecinco.

AUDIÈNCIES GLOBALS 19 DE DESEMBRE

  • Telecinco: 16,5%
  • TV3: 13,9%
  • Antena 3: 8,5%
  • La Sexta: 7,3%
  • La 1: 6,5%
  • 8TV: 4,7%
  • Cuatro: 4,0%
  • Neox: 2,7%
  • La 2: 2,3%
  • FDF: 2,1%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: