El “prime time” dels dijous, propietat de TV3

El programa boletaire s'acomiada aquesta temporada amb un 20,6% de "share"

El programa boletaire s’acomiada aquesta temporada amb un 20,6% de “share”

El binomi format pels programes “Caçadors de Bolets” i “Polònia” formen una parella guanyadora. Ahir, una vegada més, els dos programes van fer que TV3 liderés el “prime time” amb molta solvència, per davant de les altres propostes. El programa sobre el món boletaire va acomiadar la temporada amb una molt bona xifra d’audiència: 639.000 espectadors i una quota de pantalla del 20,6%. Poc després, amb aquestes dades i gràcies a la situació política actual, l’humor de “Polònia” va arrossegar bona part de l’audiència i també va aconseguir una xifra remarcable: 586.000 espectadors i un “share” del 18,8%. El programa de la productora “Minoria Absoluta” segueix doncs, en bona forma. Tot i això, caldrà veure quins resultats tindrà TV3 en aquesta franja dels dijous amb l’absència del “Caçadors de Bolets” les properes setmanes.

Les altres propostes de la nit no van poder seguir el ritme de TV3, i el tercer programa més vist de la nit va ser l’última entrega de la temporada de “Pesadilla en la cocina”. El programa liderat pel cuiner Alberto Chicote va aconseguir un 13,9% de “share” i 410.000 espectadors. Tot i això, el format produït per la productora “Eyeworks Cuatro Cabezas”, ha estat un dels èxits de la temporada de LaSexta. Finalment, “El Barco” va ser seguit per 310.000 espectadors i un 11,5% de quota de pantalla, lluny dels resultats que aconsegueix a nivell estatal, però que, després del “Polònia” i sense cap altra competència, la sèrie d’Antena3 va liderar la resta del “prime time”.

8TV SEGUEIX PER SOTA DEL 5% DE QUOTA DE PANTALLA:

“La privada de Catalunya” va aconseguir ahir una audiència global del 4,6%. Tot i això, els dos programes capdavanters funcionen molt bé a les seves respectives franges d’audiència. Per una banda, el premiat amb un Ondes, “Aruscitys”, va tenir un molt bon resultat ahir, amb un 7,6% de “share”. Per l’altra, “8 al dia”, el programa informatiu liderat per Josep Cuní, també va treure una bona xifra, molt per sobre de la mitjana de la cadena, 7,1%. Tot seguit, us informem de les audiències globals d’ahir.

AUDIÈNCIES GLOBALS 20 DE DESEMBRE:

  • TV3: 14,9%
  • Telecinco: 10,6%
  • Antena 3: 10,2%
  • LaSexta: 6,9%
  • La1: 6,5%
  • Cuatro: 4,7%
  • 8TV: 4,6%
  • FdF: 3,3%
  • Neox: 2,2%
  • La 2: 1,9%
Etiquetat , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: