El Nadal és de TV3

L'especial de "El Gran Dictat" va tenir una bona acollida

L’especial de “El Gran Dictat” va tenir una bona acollida

 

TV3 va liderar per la mínima la nit de Nadal. La televisió pública va aconseguir mantenir el “prime time” tot i la forta competència nadalenca que hi havia ahir al vespre. Després del “TN vespre”, TV3 va oferir un programa especial de “El Gran Dictat” amb famosos. Els participants d’aquesta iniciativa van ser Toni Soler, Berto Romero i Miquel Calçada. L’espai conduït per Òscar Dalmau va aconseguir uns bons registres amb la visita d’aquestes cares conegudes: 15,7% i 470.000 espectadors, convertint-se en un dels espais més vistos del dia. Cal dir que el programa del porquet tornarà amb una nova entrega especial el dia 1, protagonitzada per Núria Feliu, Joan Maria Pou i Paula Jornet, actriu de La Riera. Els dos concursants que més puntuació hagin tret durant aquests dos dies, participaran a una final conjunta i el guanyador s’emportarà 3.000 euros destinats a una ONG.

Un cop va finalitzar l’espai, TV3 va programar “Garrick”, un dels útims espectacles de “El Tricicle”, amb una lleugera baixada d’audiència: 12,7% i 326.000 espectadors. Tot i això, TV3 va poder mantenir-se líder la resta del “prime time”. Tot seguit, us oferim detalladament l’audiència que van registrar totes les cadenes a Catalunya.

AUDIÈNCIA 25 DE DESEMBRE:

 1. TV3: 14,1%
 2. Telecinco: 10,1%
 3. Antena3: 9,2%
 4. La1: 8,9%
 5. Cuatro: 5,9%
 6. LaSexta: 4,9%
 7. 8TV: 3%
 8. Factoria de Ficción: 2,7%
 9. Disney: 2,2%
 10. Canal33/Super3: 2,1%
 11. Divinity: 2%
 12. Neox: 2%

AUDIÈNCIA ACUMULADA DESEMBRE:

TV3 continua liderant amb molta distància de dierència amb Antena3, la segona més vista. La1, segueix la seva ciguda lliure i pot veure’s amenaçada per Cuatro i LaSexta. “Factoria de Ficción” és la temàtica més vista, amb un 2,9% de “share”. Tot seguit, l’extracte de l’audiència acumulada del mes de Desembre:

 • TV3: 14,1%
 • Antena3: 11%
 • Telecinco: 10,8%
 • La1: 7,3%
 • LaSexta: 5,6%
 • Cuatro: 5,4%
 • 8TV: 3,5%
 • Factoria de Ficción: 2,9%
 • Neox: 2,3%
 • Divinity: 1,9%
 • Canal33/Super3: 1,7%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: