El Rei, èxit d’audiència a TV3

El missatge del Rei Joan Carles I va ser un dels espais més seguits del dia a TV3

El missatge del Rei Joan Carles I va ser un dels espais més seguits del dia a TV3

El Missatge de S.M. El Rei del passat dia 24, va registrar una quota de pantalla de 17,5% i va ser seguit per 322.000 espectadors. L’espai va ser un dels més seguits dels últims anys, i més després de l’annus horribilis que ha tingut la Casa Reial. Era d’esperar doncs, l’expectació que va generar aquest missatge. Paradoxalment, les altres cadenes que també van oferir aquest missatge no van aconseguir l’aduiència de la pública catalana: Antena3 11,5%, La1 10,6% i LaSexta 5,7%. Seguidament, TV3 va liderar la resta del “prime time” amb una encertada programació. En primer lloc, el “TN vespre” va registrar una gran dada d’audiència, amb un 25,5 de “share” i 451.000 espectadors. Aprofitant aquests números, “la nostra” ho va tenir més fàcil per liderar la resta de la nit. Després de l’espai informatiu, TV3 va programar una nova entrega del “Crackòvia”, un dels espais més fiables i de més èxit que té actualment la cadena pública. Nevi o plogui, el programa de la productora “Minoria Absoluta” és sempre un èxit d’audiència. Dilluns no va ser una excepció; 22,6% de quota de pantalla i 392.000 espectadors. Finalment, “Temps de Neu”, també va tenir força seguiment. L’espai més veterà de TV3 va oferir un reportatge de la gran nevada que va patir Barcelona ara fa 50 anys. I amb bons registres: 21,3% i 362.000 espectadors. Tot i l’austeritat de TV3 amb la programació nadalenca, sembla que la cadena pública sap jugar les seves cartes i l’audiència no li ha donat l’esquena.

MISSATGE DEL REI: QUOTA DE PANTALLA:

  • TV3: 17,5%
  • Antena3: 11,5%
  • La1: 10,6%
  • LaSexta: 5,7%
Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: