EXCLUSIVA: Buenafuente torna a TV3

Andreu Buenafuente torna a TV3

Andreu Buenafuente torna a TV3

Andreu Buenafuente torna a casa. El showman reusenc iniciarà una nova etapa a TV3 amb un format setmanal dins de la franja de “prime time” i no a la de “late night“, com ens tenia acostumats. Tot i que encara està per veure quan serà amb exactitud l’estrena, “El Terrat” i TV3 ja treballen en aquest nou programa que veurà la llum a principis d’any. Cal dir també, que la productora ha presentat diferents propostes a les principals cadenes nacionals (Mediaset i Grup Planeta), sense garie èxit i l’única que finalment ha reixit, ha estat la que “El Terrat” ha presentat a TV3. Igualment, hem de recordar que l’any passat, Buenafuente ja va presentar un programa divulgatiu de dues entregues a TV3, “Com va la vida“, amb Eduard Punset, però el nou programa (que encara està per veure quin nom tindrà), seguirà la fòrmula més Buenafuente: monòleg, entrevista, actuació i col·laboradors. TV3 doncs, sembla que confia en el còmic de Reus per continuar situant-se com a cadena més vista a Catalunya, un lideratge que es pot veure amenaçat per l’absència de “El Convidat” i “Caçadors de Bolets”, programes que tornaran la temporada vinent. Caldrà veure si aquest retorn de Buenafuente a “la nostra“, no té el mateix desenllaç que l’últim programa que va presentar el còmic a Antena3, programa que va tenir molt poca acollida i va ser retirat al cap de poques setmanes.

Etiquetat ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: