VOTA EL MILLOR PROGRAMA DEL 2012

EL CONVIDAT: Albert Om ha estat, una vegada més, “El Convidat”i ja té la quarta temporada en camí. Un format ideat pel mateix Om i Francesc Escribano i produït per la productora del primer: Dies Tontos. Aquest any, hem pogut veure un Om més refexiu i que ha refusat, en certs moments, l’espectacle televisiu d’altres edicions. Tot i això, ens ha deixat moments pel record, com és la nit que va passar amb Kilian Jornet a una caravana als Alps.

POLÒNIA: Un dels altres puntals de TV3 i un dels programes més veterans que hi ha ara mateix a la televisió pública. Gràcies al context politic, econòmic i social actual, el “Polònia” no ha perdut ni una engruna de vigència. Els guionistes i actors han deixat gags per la posteritat, com són els dels “AngryWerts” o el ball del “MaStyle”.

LA VOZ: Fenònem de masses. La sorpresa de l’any a nivell d’audiència. A Catalunya ha fregat el 30% de mitjana, tot i que a la resta de l’estat, el seu domini ha sigut més aclaparador. Coachs, concursants i una bona producció de BoomerangTV en podrien ser les claus. Veurem si les properes edicions tenen la mateixa acollida.

SALVADOS: Després d’unes quantes temporades, Jordi Èvole s’ha trobat més a gust que mai, i això ho hem pogut veure traslladat al programa. Ha deixat de banda l’histrionisme d’altres temporades i s’ha centrat en l’aspecte periodístic. Crea ambients de confiança amb el propòsit de que el convidat abaixi la guàrdia, i en aquell moment, se n’aprofita. Molt bons resultats d’audiència però sobretot, “Salvados” s’ha convertit en un dels programes que més volum de piulades genera a Twitter.

PESADILLA EN LA COCINA: Una de les sorpreses de l’any. Adaptació del format estranger “Hell’s Kitchen” i amb molt bon encert. Una de les millors adapatcions que hem pogut veure a Catalunya. Produït per una de les productores amb més rendiment de l’estat: Eyeworks Cuatro Cabezas. Alberto Chicote ha estat un descobriment televisiu: empàtic, dur i a vegades, còmic sense que ell ho vulgui. Molt bon càsting i molt bona edició, serien les altres claus del format.

Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: