TV3 lidera un ajustat “prime time”

"Up" va ser vista per 438.000 catalans. La segona opció de la nit

“Up” va ser vista per 438.000 catalans. La segona opció de la nit

 

TV3 va decidir ahir emetre un programa especial protagonitzat per Èric Abidal, jugador del Barça, on explicava la seva malaltia i la seva posterior recuperació. L’espai – en format entrevista-, va liderar el “prime time” amb un 17,7% de quota de pantalla i va ser seguit per 576.000 espectadors. Bona elecció doncs, de TV3, que gràcies a aquest programa segueix aconseguint bones audiències durant les festes nadalenques. “La nostra” es va imposar ahir davant un bon competidor: la pel·lícula “Up” que va oferir ahir Antena3. El film de “Disney” es va quedar a un punt d’audiència, 16,6% i va ser vista per 483.000 espectadors. Tot i això, quan el programa de TV3 va acabar, el film d’animació va liderar amb contundència la resta de la nit. Bona elecció doncs per Antena 3, que a la resta de l’estat va liderar la nit amb un magnífic 18,8% i més de 3.500.000 d’espectadors. Per altra banda, el comiat d”Hospital Central”, la sèrie més veterana de l’estat, amb més de 20 temporades, va ser discret. L’episodi final va apujar les audiències d’aquesta última temporada però es va quedar lluny dels registres que aconseguia fa uns anys: 320.000 espectadors i un 11,9% de quota de pantalla a Catalunya.

AUDIÈNCIES 27 DE DESEMBRE:

TV3 va liderar el dia d’ahir per només una dècima de diferència amb Antena3. Telecinco també va superar l’11% de “share”. 8tv es resenteix per la manca d’un dels seus dos puntals: l’Arucitys, i va registrar un 3,6% de mitjana.

 • TV3: 11,7%
 • Antena 3: 11,6%
 • Telecinco: 11,2%
 • La1: 7,8%
 • La Sexta: 5,1%
 • Cuatro: 4,1%
 • 8TV: 3,6%
 • FdF: 3,3%
 • Neox: 2,7%
 • La2: 2,4%

AUDIÈNCIES ACUMULADES DESEMBRE:

 • TV3: 13,8%
 • Antena 3: 10,9%
 • Telecinco: 10,8%
 • La1: 7,3%

 

Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: