TV3: líder de les campanades, de Desembre i de l’any

Espartac Peran i Mercè Martínez van ser els conductors de les campanades d'enguany

Espartac Peran i Mercè Martínez van ser els conductors de les campanades d’enguany

Les campanades d’enguany van seguir el guió establert a Catalunya: TV3 va ser la cadena escollida per la majoria de catalans per acomidar l’any. “La nostra” va aconseguir un 32,1% de quota de pantalla i va tenir una mitjana que va fregar en molts moments els 800.000 espectadors. La1 doncs, va ser la segona opció a casa nostra, amb un 26,4%, 12 punts menys que a la resta d’Espanya.

EL PRIME TIME DE L’ÚLTIM DIA DE L’ANY

Veient els resultats d’aquestes audiències, és d’esperar que l’última nit de l’any, també fós propietat de TV3. Amb una sòlida programació -tot i que gens original-, la pública va tenir un bons resultats: el “TN vespre” va aconseguir un 23,4%, el “ZonaZàping” posterior, un 24,9%, el “Crackòvia” un 24%, el “Polònia” un 24,5% i les Campandes finals, un 32,1%.

AUDIÈNCIES DESEMBRE 2012:

Abans de les campanades però, TV3 ja s’havia convertit en la cadena més vista el mes de Desembre. Tot i l’alteració de la programació habitual a causa de les festes nadalenques , “la nostra” ha liderat aquest mes passat amb contundència. També és remarcable l’empat tècnic entre les segones cadenes més seguides: Antena3 i Telecinco, només separades per una dècima d’audiència. La1 segueix amb una pèrdua d’audiència històrica. FDF és la cadena temàtica més vista.

 • TV3: 13,9%
 • Antena3: 10,8%
 • Telecinco: 10,7%
 • La1: 7,6%
 • LaSexta: 5,5%
 • Cuatro: 5,4%
 • 8TV: 3,3%
 • FDF: 2,9%
 • Neox: 2,3%
 • La2: 2%
 • Clan: 1,2%
 • Canal33/Super3: 1,6%

TV3 SE SITUA LÍDER D’AUDIÈNCIA DEL 2012:

Per tercer any consecutiu, TV3 és líder a Catalunya. Aquest 2012 que acabem de deixar, la televisió pública ha aconseguit una mitjana d’audiència del 14,3%, més de 3 punts més que Telecinco, la segona cadena més vista a casa nostra (11,2%).

Etiquetat , , , ,

2 thoughts on “TV3: líder de les campanades, de Desembre i de l’any

 1. ESTROPATXO ha dit:

  MENYS ÉS MÉS?
  “Per tercer any consecutiu, TV3 és líder a Catalunya. Aquest 2012 que acabem de deixar, la televisió pública ha aconseguit una mitjana d’audiència del 14,3%, més de 3 punts MENYS que Telecinco, la segona cadena més vista a casa nostra (11,2%).”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: