“Bestiari il·lustrat”, delicte contra la Corona?

El guionista Jaïr Domínguez va protagonitzar l'escena que va originar la polèmica

El guionista Jaïr Domínguez va protagonitzar l’escena que va originar la polèmica

La Fiscalia de l’Audiència Nacional considera que els responsables del “Bestiari il·lustrat” del passat 9 d’octubre, podrien haver comès un delicte contra la Corona. L’òrgan públic ha traslladat aquestes diligències, iniciades al seu moment per la Fiscalia de Catalunya, al titular del Jutjat Central d’Instrucció número 3, Javier Gómez Bermúdez. El Ministeri doncs, ha arribat a aquesta conclusió després d’analitzar un informe dels Mossos d’Esquadra amb un document adjunt de la gravació del programa.

Hem de recordar que els fets van ocórrer després de l’emissió, el passat 9 d’octubre, d’un capítol del “Bestiari il·lustrat” on es podia veure el guionista Jaïr Domínguez simulant disparar a unes il·lustracions del Rei i de Fèlix Millet entre d’altres. Davant de la polèmica generada, Josep Antoni Duran i Lleida, portaveu de CiU al Congrés, va qualificar d'”intolerable” el que havia succeït. Poc després, la directora del programa, Mai Balaguer, va presentar la seva dimissió.

Haurem de veure doncs, si el jutge Gómez Bermúdez citarà a declarar com a imputat a Jaïr Domínguez o arxivarà les investigacions ja iniciades. El programa presentat per Bibiana Ballbè, tornarà el proper 7 de gener amb els 11 capítols que queden encara per emetre.

Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: