TV3, una mica més líder

l'"APM?" segeuix en bona forma

l'”APM?” segueix en bona forma

Bona elecció de la programació ahir de TV3. La televisió pública va guanyar amb rotunditat el “prime time” d’ahir dimecres gràcies, per una banda, al bon resultat que va obtenir l’“APM?” i per l’altra, el de la pel·lícula “Floquet de Neu”. El veterà programa de zàpping va aconseguir 712.000 espectadors i una quota de pantalla de 21,4%. Posteriorment, el film sobre el goril·la albí, va aconseguir una audiència més baixa: 486.000 espectadors i un 16,9%, però va ser el programa líder fins a la franja del “late night”.

BONS RESULTATS TAMBÉ A LA TARDA:

El proper 14 de gener torna un dels èxits de TV3: “Polseres Vermelles“, i per aquest motiu, “la nostra” ha decidit emetre a les tardes els capítols de la temporada anterior. I amb encert, ja que la sèrie va aconseguir, amb els dos capítols d’ahir dimecres, un 14,4% i un 11,3% respectivament, amb una mitjana d’espectadors de 302.000 espectadors.

A la franja de l’“acces prime time”, TV3 també va ser líder amb la retransmissió del partit entre Catalunya i Nigèria: un 19,4% de “share” i 441.000 espectadors. Posteriorment, el “TN vespre” va acabar d’arrodonir la tarda/vespre, amb un 23,2%.

Pol Marsà és el substitut de Josep Cuní al capdavant de "8 al dia"

Pol Marsà és el substitut de Josep Cuní al capdavant de “8 al dia”

8TV ÉS LA CADENA QUE MÉS CREIX EL 2012:

Aquest any 2012 que acabem de deixar, ha estat un any de canvis a “la privada de Catalunya”. La cadena del Grup Godó és la que més ha crescut en un any: el 2011 va tenir una audiència mitjana del 2,2%, i el 2012 un 3,2%. 1 punt més d’audiència. Ahir 8TV va aconseguir un 3,5% de “share”, i es va ressentir de l’absència de Josep Cuní al capdavant de “8 al dia“. Amb Pol Marsà com a conductor, l’espai va obtenir un pobre 4,4%, lluny dels resultats que té el programa habitualment. Qui sí va aconseguir els seus resultats habituals va ser Alfons Arús amb el seu “Arucitys“: 6,5% de quota de pantalla i 131.000 espectadors. A continuació, els resultats globals d’ahir:

AUDIÈNCIES 2 DE GENER:

TV3 segueix líder a més de 4 punts d’audiència d’Antena3. La1 aconsegueix distanciar-se de Cuatro i s’apropa a la tercera posició. FDF segueix com la cadena temàtica més vista a Catalunya.

 • TV3: 15,5%
 • Antena 3: 11%
 • Telecinco: 9,5%
 • La 1: 8%
 • La Sexta: 5,1%
 • Cuatro: 4%
 • 8tv: 3,5%
 • FDF: 2,9%
 • La 2: 2,8%
 • Neox: 2,7%

ACUMULAT MES DE GENER:

Trencant la tònica de finals del 2012, La1 s’emporta la segona posició de l’acumulat del mes.

 • TV3: 13,1%
 • La 1: 11,6%
 • Antena 3: 11,3%
 • Telecinco: 8,9%

 

Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: