L’efecte Kilian Jornet escala l’audiència de TV3

Kilian Jornet s'ha convertit en un dels personatges amb més seguidors a Catalunya. L'espai d'ahir ho demostra

Kilian Jornet s’ha convertit en un dels personatges amb més seguidors a Catalunya. L’espai d’ahir ho demostra

L'”efecte Kilian Jornet” va arrassar ahir a TV3. El documental dirigit per Sébastian Montaz, un dels seus habituals companys d’entrenament, i amb col·laboració de TV3, va aconseguir ahir el lideratge del “prime time“. I amb molta diferència, ja que va tenir una quota de pantalla del 22,4% i 711.000 espectadors de mitjana. Tenint en compte aquestes dades, l’espai protagonitzat per Jornet va ser el programa més vist del dia. Tot i això, va ser motiu de crítica a les xarxes socials que just després del documental, TV3 programés l’anunci de l’aigua “Veri”, un dels sponsors del corredor. Alguns dels usuaris es van queixar que aquesta elecció semblava que el documental fos un espai comercial i li treiés tota credibilitat.  Posteriorment, el “Polònia” d’ahir va abaixar les seves dades habituals ja que es tractava d’un recull dels millors moments del 2012: 16,4% de “share” i 477.000 espectadors de mitjana.

A molta distància de TV3 es va situar l’estrena de la nova temporada de “Cuéntame cómo pasó”. La veterana sèrie de La1 va assolir un 10,6% de quota de pantalla i va ser seguida per 324.000 espectadors. Tot i aquestes dades, La1 torna a caure a la quarta posició de cadenes més vistes del dia.

AUDIÈNCIES DIJOUS 3 DE GENER:

  • TV3: 12,5%
  • Antena 3: 12%
  • Telecinco: 8,8%
  • La 1: 7,8%
  • La Sexta: 4,9%
  • Cuatro: 4,5%
  • FDF: 3,5%
  • 8TV: 3,1%
  • Neox: 3%
  • La 2: 2,7%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: