El Rei és destronat a Catalunya amb només un 8,5% de “share”

El monogràfic que va oferir La1 sobre el Rei Joan Carles I, no va tenir gaire seguiment a Catalunya

El monogràfic que va oferir La1 sobre el Rei Joan Carles I, no va tenir gaire seguiment a Catalunya

El Rei no compta a Catalunya amb la popularitat que tenia fa uns anys. Ahir, el monogràfic sobre Joan Carles I que va oferir La1 en motiu del seu 75è aniversari, no va tenir un ampli seguiment: 262.000 espectadors i només un 8,5% de quota de pantalla. Ara bé, l’entrevista de 20 minuts que li va fer Jesús Hermida a l’inici de l’espai, sí que va tenir més èxit: 350.000 espectadors i un 11,5% de “share”. Tot i aquestes dades, a la resta de l’estat, aquest monogràfic va tenir millor acceptació que a casa nostra: més de 2,7  milions d’espectadors i un 14,7%. Però com hem vist, a Catalunya, “La nit del Rei” va quedar-se molt lluny de les altres propostes de la nit. La pel·lícula que va oferir TV3, “Un somni possible” i protagonitzada per Sandra Bullock, va ser l’espai líder de la nit amb una quota de pantalla del 21,9% i 653.000 espectadors. Un altre film, en aquest cas, el d’Antena3, “Harry Potter i el misteri del Príncep”, també va tenir una molt bona acceptació: 18,3% i 482.000 espectadors.

TV3 CONTINUA LÍDER

Gràcies a la bona elecció de la pel·lícula d’ahir al “prime time”, TV3 va ser la cadena més vista a Catalunya, i va tancar el dia amb un 13,5% de quota de pantalla i un acumulat del mes d’un 13%. Bons resultats que ens indiquen que la programació nadalenca no li està passant factura a “la nostra”.

Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: