Antena3, la cadena més vista a Catalunya

El film protagonitzat per Brad Pitt va aconseguir ahir un 18,5% d'audiència

El film protagonitzat per Brad Pitt va aconseguir ahir un 18,5% d’audiència

TV3 ha perdut el lideratge televisiu a casa nostra. Antena3 és actualment la cadena més vista a Catalunya durant aquest mes de gener que acabem de començar. La cadena del grup Planeta es va imposar ahir amb claredat gràcies a l’èxit que va obtenir a la franja del “prime time”. Antena3 va escollir el film “El misterioso caso de Benjamin Button” per a la nit d’ahir, i la cosa va funcionar: 18,5% de quota de pantalla i 442.000 espectadors a Catalunya. Per la seva banda, TV3 també va triar la pel·lícula, “Harry Potter i el calze de foc”, però no va tenir el seguiment esperat: 10,8% de “share” i 299.000 espectadors. La tercera opció de la nit de diumenge va ser La1 amb la pel·lícula “La niñera y el Big Bang”, opció que va ser seguida pel 9,1% dels teleespectadors -259.000-. També és destacable el bon resultat que va obtenir ahir el Canal33 amb l’emissió de la popular obra de “La Cubana”, “Cegada d’amor”, espai que va aconseguir un 1,3% de quota de pantalla a la mateixa franja i 36.000 espectadors.

LA1 COMENÇA A OBTENIR BONS RESULTATS:

Després d’uns mesos on l’audiència li havia donat l’esquena, la cadena pública comença a remuntar els seus resultats. Ahir al matí i gràcies al Sorteig de Reis, La1 va obtenir durant 30 minuts un 34,6% de quota de pantalla. Aquests bons resultats es veuen reflectits a les audiències globals del mes, ja que la pública estatal ja figura com a tercera opció més vista a Catalunya per davant de Telecinco. Tot seguit, les audiències globals d’ahir.

 • Antena 3: 14,5%
 • TV3: 9,0%
 • La 1: 8,5%
 • Telecinco: 7,4%
 • Cuatro: 6,4%
 • La Sexta: 4,2%
 • FDF: 3,1%
 • La 2: 2,4%
 • 8TV: 2,1%
 • Nitro: 2,0%

ACUMULAT MES DE GENER:

Antena3 aconsegueix la primera posició del rànquing. Hem de veure quan trigarà TV3 a recuperar aquest lloc gràcies a la seva programació habitual. Com ja hem deixat entreveure anteriorment, La1 s’imposa a Telecinco. Mals resultats de la cadena de Mediaset, que ha vist com la pública li ha passat per davant. Al particular duel de segones cadenes, Cuatro guanya a LaSexta per només 3 dècimes. La segona cadena de Mediaset obté uns bons resultats. Per altra banda, 8TV s’enfonsa durant aquest mes de Gener, a causa parcialment, de l’absència de Josep Cuní al capdavant de “8 al dia”. “La privada de Catalunya” s’ha vist superada per la cadena temàtica FDF i es veu amenaçada per La2.

 • Antena3: 12,4%
 • TV3: 12,3%
 • La1: 9,3%
 • Telecinco: 8,8%
 • Cuatro: 5%
 • LaSexta: 4,7%
 • FDF: 3%
 • 8TV: 2,7%
 • La2: 2,5%
 • Neox: 2,3%
 • Super3/Canal33: 1,7%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: