Rafa Nadal guanya el Premi Nadal

Una altra pífia del departament d’informatius de TVE. Aquest cop, l’errada sembla extreta d’una de les millors comèdies de Woody Allen. Durant el pas a una connexió en directe del “Telediario” per informar sobre els Premis Nadal -un dels premis literaris més imporants-, una imatge del tennista il·lustrava la notícia al plató. A l’esquerra de Raquel Martínez, la presentadora, es va poder veure clarament la pífia. Res a veure doncs, una cosa amb l’altra, però la imatge de l’esportista balear va ser l’escollida per a contextualitzar la notícia als estudis centrals de la cadena pública. Una altra errada del departament d’informatius de TVE, que des que Julio Samoano n’és el director, és periòdicament, motiu de polèmica. Veurem si aquesta pífia comporta alguna conseqüència.

 

Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: