Jaïr Domínguez i Bibiana Ballbè citats a declarar per un delicte contra la Corona

 

El guionista Jaïr Domínguez va protagonitzar l'escena que va originar la polèmica

El guionista Jaïr Domínguez va protagonitzar l’escena que va originar la polèmica

Finalment, el jutge de l’Audiència Nacional, Javier Gómez Bermúdez, citarà a declarar el guionista Jaïr Domínguez i a la presentadora Bibiana Ballbè, per un delicte a la Corona arran de la seva participació al programa del Canal33 “Bestiari il·lustrat” del passat 9 d’octubre. En aquella entrega, els dos protagonistes simulaven disparar, entre d’altres, al Rei. Com ja vam avançar el 3 de gener a “Quinatele”, les investigacions iniciades per la Fiscalia de Catalunya van arribar a mans del jutge de l’Audiència Nacional. 5 dies després, citarà a declarar els dos protagonistes; Domínguez ho farà al jutjat de Figueres -on té fixada la seva residència-, i Ballbè a Barcelona. Tot i això, caldrà veure si finalment, el jutge Bermúdez els citarà a declarar en condició d’imputats o de testimonis.

Hem de recordar que els fets van ocórrer després de l’emissió, el passat 9 d’octubre, d’un capítol del “Bestiari il·lustrat” on es podia veure el guionista Jaïr Domínguez simulant disparar a unes il·lustracions del Rei i de Fèlix Millet entre d’altres. Davant de la polèmica generada, Josep Antoni Duran i Lleida, portaveu de CiU al Congrés, va qualificar d’”intolerable” el que havia succeït. Poc després, la directora del programa, Mai Balaguer, va presentar la seva dimissió.

El programa “Bestiari il·lustrat” va tornar ahir, dia 7, a la graella TV després de l’aturada de les emissions dels capítols ja enregistrats.  Veurem quin és el desenllaç de tot plegat.

 

Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: