Un Messi d’or i el “Crackòvia” tornen el lideratge mensual a TV3

Leo Messi

Gràcies a la gala de la Pilota d’or i al “Crackòvia”, TV3 va tornar a aconseguir el lideratge mensual

TV3 va decidir ahir retransmetre la gala d’entrega de la Pilota d’or amb encert. A partir de les 18:15 de la tarda, “la nostra” va programar un especial del programa esportiu “Esportclub”, presentat per Bernat Soler. I l’elecció va ser encertada, ja que l’espai va aconseguir un 20,1% de quota de pantalla i va reunir 440.000 espectadors. Aquestes bones dades van fer que TV3 aconseguís el lideratge mensual un altre cop, això sí, amb l’habitual ajuda del “Crackòvia”. Ahir, el programa produït per “Minoria Absoluta” va aconseguir un dels seus millors registres de la temporada: 21,3% de “share” i 764.000 espectadors a a la franja de l'”acces prime time”. Tot i aquests bons resultats, poc després TV3 va oferir “El retaule del Flautista” en plena franja del “prime time”. L’espai va abaixar l’audiència que arrossegava del “Crackòvia” i només va poder enganxar el 9% de l’audiència; o el que és el mateix, 263.000 espectadors, convertint-se en la 4a opció més vista de la nit. Qui sí que es va imposar al “prime time” va ser Antena3 amb un compactat de millors moments de “Tu cara me suena”. L’espai va liderar tota la nit amb un 13% de “share” i 319.000 espectadors. Per darrere, a poca distància, hi trobem Telecinco amb la pel·lícula “Noche y día”, i un 12,5% i 347.000 espectadors -amb més espectadors però, amb menys “share” ja que va acabar abans que el programa de la cadena de Planeta-. Finalment, el retorn de la sèrie de La1, “Gran Reserva” va aconseguir pujar al podi amb un 10,7% de quota de pantalla i 324.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 7 DE GENER:

Bons resultats per 8TV que ahir va tenir una audiència per damunt de la mitjana mensual i va aconseguir un empat tècnic amb Cuatro. Per la seva banda, la cadena de Mediaset queda força enrere del seu principal competidor, LaSexta. La cadena de Planeta va aconseguir una fita històrica: empatar amb La1, que després de la programació de Nadal torna a tenir mals resultats. FDF continua com a cadena temàtica més vista a Catalunya, per davant de Neox.

 • TV3: 16,5%
 • Antena3: 11,8%
 • Telecinco: 9,9%
 • LaSexta: 6,3%
 • La1: 6,2%
 • Cuatro: 4,3%
 • 8TV: 4,3%
 • FDF: 2,6%
 • Neox: 2,3%
 • Super3/Canal33: 2%
 • La2: 1,8%

ACUMULAT MES DE GENER:

Com hem dit, TV3 torna a aconseguir el liderat mensual per davant d’Antena3. La cadena de Planeta queda a més 2 punts de Telecinco. Gràcies a la programació nadalenca, La1 encara amenaça la tercera posició de la cadena de Mediaset. Empat entre Cuatro i LaSexta.

 • TV3: 12,9%
 • Antena3: 12,3%
 • Telecinco: 9%
 • La1: 8,8%
 • Cuatro: 4,9%
 • LaSexta: 4,9%
 • 8TV: 3,8%
 • FDF: 2,9%
 • La2: 2,4%
 • Neox: 2,3%
 • Super3/Canal33: 1,7%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: