L’ERO de Telemadrid afectarà 860 treballadors

El Consell d’Administració de la Ràdio Televisió de Madrid ha acordat l’acomiadament de 860 treballadors. Un ERO -expedient de regulació d’ocupació-, que afectarà el 80% de la plantilla. Tot i que aquesta xifra és menor de l’anunciada fa uns dies -60 acomiadaments menys dels previstos-, la plantilla quedarà fixada només en 300 treballadors: 157 a l’ens públic, 181 a la televisió i 62 a la ràdio pública madrilenya.

Fonts sindicals i del Comitè d’empresa de Telemadrid, han destacat que el pla aprovat ha comptat amb el vot en contra dels consellers de l’oposició i que l’empresa s’ha negat a acceptar cap de les propostes proposades;  com són les de recol·locació d’uns 50 treballadors o prejubiliacions a partir dels 59 anys, propostes “que no significaven cap cost per l’empresa”. El Comitè també ha afegit que aquest ERO “no està ocasionat per motius esconòmics sinó per qüestions polítiques”. Per la seva banda, el Consell d’Administració també ha acordat una reducció del 34% del pressupost per aquest 2013.

Hem de recordar que els treballadors de Telemadrid es van declarar en vaga el passat 20 de desembre, i que la senyal de la televisió pública no es pot veure des d’aleshores. La plataforma “Salvemos Telemadrid”, ha rebut el recolzament de diferents cares conegudes, entre elles, les de l’actor Luis Tosar.

 

 

Etiquetat , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: