Torna la normalitat: TV3 líder d’audiència

 

"Familia", la nova sèrie de Telecinco, va ser líder de bona part del prime time d'ahir

“Familia”, la nova sèrie de Telecinco, va ser líder de bona part del prime time d’ahir

La nit de dimarts acostuma estar polaritzada, televisivament parlant. El programa “Sense Ficció” de TV3 va ser l’espai més vist ahir dimarts però, sense gaire distància amb les altres propostes. L’espai periodístic dirigit  per Joan Salvat, va obtenir ahir un 12,3% de quota de pantalla i va ser seguit per 411.000 espectadors. Tot i això, “El Hormiguero” de Pablo Motos segueix en bona forma, i ahir es va quedar a molt poca distància amb un 9,7% de “share” i 324.000 espectadors. Qui també ha tornat en bona forma és “El Intermedio”, del showman “El Gran Wyoming”. El programa satíric/periodístic va aconseguir també una bona dada: 310.000 espectadors. Un cop va acabar el “Sense Ficció”, la nova sèrie de Telecinco, “Familia”, va ser l’espai que va liderar la resta de la franja del “prime time”, amb uns bons resultats: 10,6% i 306.000 espectadors a Catalunya i un 16,1% a la resta de l’Estat. Caldrà veure però, si les properes setmanes, la nova aposta de la cadena de Mediaset continua amb aquests bons registres.

També hem de destacar les bones audiències que està aconseguint la sèrie de les tardes de TV3,“La Riera”. Des de la seva tornada després de les festes nadalenques, el serial és líder indiscutible d’aquella franja. Ahir, va tenir més de mig milió d’espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 8 DE GENER:

TV3 lidera amb comoditat després d’uns dies en què Antena3 li havia tret aquest lideratge. Sembla doncs, que el mapa televisiu de Catalunya torna a la normalitat. Continua la caiguda de La1. Ahir va ser superada per LaSexta. La segona cadena del grup Planeta guanya el seu duel particular amb Cuatro. Bons registres de 8TV gràcies, en part, a la tornada de Josep Cuní al capdavant de “8 al dia”. FDF veu amenaçat el seu lideratge com a cadena temàtica més vista a casa nostra per un altre canal de Mediaset: Divinity.

  • TV3: 14,6%
  • Antena 3: 11,1%
  • Telecinco: 10,3%
  • La Sexta: 6,2%
  • La 1: 6,0%
  • Cuatro: 5,9%
  • 8TV: 4,6%
  • Divinity: 2,2%
  • FDF: 2,2%
  • Neox: 2,2%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: