“Polònia” = 754.000 espectadors

L'eespai satíric continua amb bona forma. Ahir va aconseguir un 21,7% de "share"

L’espai satíric continua en bona forma. Ahir va aconseguir un 21,7% de “share”

El “Polònia” segueix en bona forma. Tot i el canvi del dia d’emissió -avui TV3 emetrà el partit de Copa entre el Barça i el Còrdova-, el programa de sàtira política va ser el programa més vist del “prime time” d’ahir: 754.000 espectadors i una quota de pantalla del 21,7%. L’espai produït per la productora “Minoria Absoluta” és, un any més, un dels programes de més èxit de TV3. Amb aquesta bona dada, “la nostra” ho va tenir fàcil per mantenir el lideratge televisiu la resta de la nit. Després de l’univers “Polònia”, TV3 va oferir el retorn de la sèrie “KKM” que, tot i la progressiva baixada d’audiència, també va gaudir d’uns bons resultats: 13,1% i 415.000 espectadors. A poca distància de la sèrie de detectius es va situar “Hay una cosa que te quiero decir”. L’espai presentat per Jorge Javier Vázquez també va aconseguir una bona dada ahir a casa nostra: 12,2% de quota de pantalla i 246.000 espectadors.

8TV aconsegueix superar Cuatro gràcies els seus dos programes capdavanters

“La privada” de Catalunya continua aconseguint bons resultats durant aquest inici d’any. Ahir “Arucitys” va obtenir un 6,1% de “share” i “8 al dia”, presentat per Josep Cuní, un 7,1%. Tot plegat va fer que 8TV aconseguís superar Cuatro al global del dia. Per la seva banda, La1 aconsegueix distanciar-se de LaSexta amb més d’un punt de diferència però encara a molta distància d’Antena3. La cadena de Planeta perd la segona posició a favor de Telecinco. TV3 continua líder a més de 5 punts de distància. FDF i Neox empaten a la particular lluita de cadenes temàtiques.

AUDIÈNCIES 9 DE GENER

 • TV3: 15,5%
 • Telecinco: 10,9%
 • Antena 3: 10,4%
 • La 1: 6,5%
 • La Sexta: 5%
 • 8TV: 4,7%
 • Cuatro: 4,4%
 • FDF: 2,6%
 • Neox: 2,6%
 • La 2: 2,6%

ACUMULAT MES DE GENER:

TV3 agafa aire després de la programació nadalenca i se situa a més d’un punt de distància d’Antena3. Qui també agafa aire és La1 i també es distancia de LaSexta. Per darrere, màxima igualtat entre FDF i Neox.

 • TV3: 13,4%
 • Antena3: 12%
 • Telecinco: 9,3%
 • La1: 8,3%
 • LaSexta: 5,1%
 • Cuatro: 4,9%
 • 8TV: 3,3%
 • FDF: 2,8%
 • Neox: 2,8%
 • La2: 2,4%
 • Divinity: 1,8%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: