EXCLUSIVA: Comença la rebaixa dels sous “irregulars” a TVC

Comença un procés de rebaixa de sous de diferents càrrecs de TVC

Comença un procés de rebaixa de sous de diferents càrrecs de TVC

D’aquesta manera, el Comitè d’empresa de TVC ha publicat un comunicat intern que informa sobre l’inici d’un procés de rebaixa de sous de diferents càrrecs de la televisió pública. Avui 11 de gener, el Comitè es reuneix amb la direcció per ser informat oficialment sobre la rebaixa de sous de diferents llocs de treball que no es corresponen “amb la feina que es desenvolupa” a la televisió pública. El que de portes endins es coneix, popularment entre els treballadors, com “el núvol”: diferents càrrecs directius de la televisió, els sous dels quals, el Comitè no té accés. Mitjançant aquest comunicat intern i al què “Quinatele” ha pogut accedir, el Comitè també ha fet saber que amb aquest procés de rebaixa de sous, “espera poder comprovar que es tracta d’un procés transparent i rigorós, i que no deixarà cap situació abusiva al marge”.

Aquesta rebaixa de sous es porta a terme aplicant l’article 41 de l’Estatut dels Treballadors “sobre les modificacions substancials de les condicions laborals” i s’obrirà una ronda de consultes entre la direcció i el mateix Comitè que duraran 15 dies.

Etiquetat ,

One thought on “EXCLUSIVA: Comença la rebaixa dels sous “irregulars” a TVC

  1. Xavier Sales ha dit:

    Tard o d’hora tohom sabia que això arribaria… espero que comencin amb E3, quina tropa…
    Et felicito per la web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: