El futbol lidera la nit a TV3

David Villa va ser un dels jugadors més destacats del partit d'ahir amb dos gols

David Villa va ser un dels jugadors més destacats del partit d’ahir amb dos gols

El Barça és, avui dia, signe d’èxit. Èxit esportiu però també d’audiència. Programar un partit de l’equip barcelonista sempre funciona, televisivament parlant. TV3 va oferir ahir el partit de tornada de vuitens de final de la Copa del Rei, entre el Barça i el Còrdova. L’espai es va convertir en líder d’audiència a casa nostra: 995.000 espectadors de mitjana i una quota de pantalla del 29,4%. Aprofitant aquesta nit de futbol, TV3 va programar després, el reportatge “El Barça segons la CBS”, de la cadena de televisió nord-americana. El programa informatiu va arrossegar la majoria de l’audiència del partit anterior i va liderar la segona part del “prime time”: 627.000 espectadors i una quota de pantalla del 21,3%. El binomi Barça-TV3 doncs, sembla una garantia d’audiència i lideratge televisiu. Però sempre hi ha un matís: el Barça funciona si l’emet TV3. Telecinco també va oferir el partit però amb molt menys èxit: 266.000 espectadors i només un 7,8% de “share”. A la resta de l’Estat però, el partit va aconseguir un 13,1% i més de 2.500.000 d’espectadors, tot i que lluny de “Cuéntame cómo pasó”, líder amb més de 4 milions d’espectadors. A Catalunya, la resta de les propostes van ser, precisament, la sèrie de La1, amb 337.000 espectadors i un 10,8% de quota de pantalla i “El Barco”, amb 284.000 seguidors i un 10.3% de “share”.

AUDIÈNCIES 10 DE GENER:

Gràcies el futbol, TV3 va liderar amb comoditat ahir, a més de 8 de punts de distància de Telecinco. La cadena de Mediaset supera a Antena3 com a 2a cadena més vista a casa nostra. Remarcable les bones dades d’audiència de 8TV. “La privada de Catalunya” va superar Cuatro. Neox també va superar FDF com a cadena temàtica més vista a Catalunya.

  • TV3: 18,8%
  • Telecinco: 10,1%
  • Antena 3: 9,9%
  • La 1: 7,5%
  • La Sexta: 5,1%
  • 8 TV: 4,9%
  • Cuatro: 3,3%
  • Neox: 3%
  • FDF: 2,4%
  • La 2: 2,2%

 

Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: