El “prime time” de diumenge, molt repartit

"Terminator Salvation" va liderar la nit després del "30 minuts"

“Terminator Salvation” va liderar la nit després del “30 minuts”

Televisivament parlant, les nits de diumenge sole estar molt fragmentades. Ahir, el reportatge sobre els residus electrònics del “30 minuts” va liderar la primera part del “prime time”. Com sol ser habitual, l’espai informatiu de TV3 acumula bones dades d’audiència que arrossega del “TN vespre”: 439.000 espectadors i un 13,3% de quota de pantalla. Aquests registres són una mica inferiors dels habituals a causa de la coincidència del partit del Barça. Qui també va aconseguir uns bons registres va ser Alberto Chicote. El vehement cuiner i el seu espai “Pesadilla en la cocina” de La Sexta, va ser seguit per 350.000 espectadors i l’11% de “share”, cosa que ens fa pensar que el programa produït per “Eyeworks Cuatro Cabezas” tindrà una allarga vida a la cadena de Planeta.

Posteriorment, el programa líder a la segona part de la franja va ser el film de La1: “Terminator salvation”. La pel·lícula de ciència ficció protagonitzada per Christian Bale, va aconseguir un 13,3% de quota de pantalla i va ser seguida per 390.000 espectadors. Per darrer, un altre film, en aquest cas el que va programar Antena3, “Australia”, amb 299.000 espectadors i un 12,2% de “share”.

Igualment, s’ha de destacar el bon paper que va fer ahir “L’APM Extra”. Tot i la seva veterania, el programa de zàpping aconsegueix molt bones dades, independentment del dia s’emissió. Ahir, 641.000 espectadors i un 23,1% després del “TN migdia”. A continuació, les audiències globals d’ahir:

AUDIÈNCIES 13 DE GENER:

TV3 va aconseguir el lideratge televisiu però, a poca distància d’Antena3. La cadena de Planeta segueix aconseguint bons resultats durant aquest mes de gener. Qui també recupera terreny és La1. Després d’una devallada de la seva audiència, la pública estatal se situa a la tercera posició. Sosprenent dada de Cuatro que supera a la cadena principal de Mediaset. FDF guanya el particular duel amb Neox com a cadena temàtica més vista.

 • TV3: 11,7%
 • Antena3: 10,5%
 • La 1: 8,8%
 • Cuatro: 7,2%
 • Telecinco: 6,2%
 • La Sexta: 4,6%
 • FDF: 2,8%
 • Neox: 2,3%
 • Clan: 2,2%
 • Divinity: 2,2%
 • 8TV: 1,9%

FLUIX DISSABTE DE TV3:

Tot i les bones dades d’audiència de TV3 el diumenge, Antena3 va superar “la nostra” el dia anterior. Dissabte, la cadena de Planeta va aconseguir un 12,2% de quota de pantalla, davant del 9,6% de la pública catalana. La1, gràcies a una bona programació, va superar a Telecinco com a tercera cadena més vista del dia. Cuatro, amb programes encarats al públic familiar, va guanyar el seu duel particular amb La Sexta: 5,8% i 4,2% respectivament. Bon resultat per La2, 2,4% i LaSexta3, 2,3%. 8TV va acusar la falta dels seus dos programes diaris i només va acumular el 1,5% de l’audiència.

ACUMULAT AUDIÈNCIES GENER:

TV3 continua líder del mes de gener amb Antena3 a la segona posició. Telecinco en tercer lloc a més de dos punts de distància de la cadena de Planeta. La1 remunta a la quarta posició. Igualtat màxima entre les cadenes secundàries dels dos grans grups: LaSexta i Cuatro. Per la seva banda, 8TV acumula un 3,3% de mitjana. Lluita aferrissada entres les cadenes temàtiques. FDF i Neox, les més vistes.

 • TV3: 13,4%
 • Antena3: 11,6%
 • Telecinco: 9,3%
 • La1: 8,3%
 • LaSexta: 5%
 • Cuatro: 5%
 • 8TV: 3,3%
 • FDF: 2,8%
 • Neox: 2,3%
 • Divinity: 1,8%
 • Super3/Canal33: 1,8%
 • Nitro: 1,6%
 • Nova: 1,5%
 • Boing: 1,4%
 • Disney: 1,4%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: