El retorn de “Polseres Vermelles” dóna una nit de rècord a TV3

 

La sèrie d'Albert Espinosa va aconseguir ahir 842.000 espectadors a la segona part del prime time

La sèrie d’Albert Espinosa va aconseguir ahir 842.000 espectadors a la segona part del prime time

La d’ahir va ser una nit de rècord a TV3. Per una banda, el “Crackòvia” va assolir un dels seus millors registres de la temporada: 824.000 espectadors i una quota de pantalla del 23,3%. Tot i aquesta bona dada, TV3 encara la va poder superar a la segona part del “prime time” amb un dels retorns més esperats de la temporada televisiva: el de la sèrie “Polseres Vermelles”. La ficció escrita per Albert Espinosa va aconseguir reunir 842.000 espectadors i va monopolitzar l’audiència amb un 25% de “share”. Aquesta dada és millor de les que va aconseguir a qualsevol dels 13 capítols de la temporada anterior. La sèrie de TV3 doncs, serà un dels èxits de la temporada televisiva a casa nostra, tot i que haurem de veure si pot millor aquests registres d’ahir.

Per darrere de les propostes de TV3, es van quedar les dues cadenes dels dos grans grups de comunicació estatal: Telecinco i Antena3. La cadena de Planeta va ser qui va guanyar aquest duel particular amb l’espai “Tu cara me suena”. El concurs amb famosos va aconseguir un 20.2% de “share” i 452.000 especatdors. Per altra banda, la cadena de Mediaset va oferir la sit-com “La que se avecina” amb quasi els mateixos resultats: 420.000 espectadors i un 15% de quota de pantalla. Finalment, seguint la tònica dels últims mesos, La1 es va quedar a molta distància amb la sèrie “Gran Reserva”, amb un 8,1% de “share” i 259.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 14 DE GENER:

Gràcies a les bones dades a la franja del “prime time”, TV3 va guanyar ahir a més de 4 punts de diferència d’Antena3. El tercer lloc va ser per Telecinco. Per darrere, La1, que segueix sense poder competir a Catalunya amb les cadenes capdavanteres. La Sexta va gunyar el seu duel particular amb Cuatro. 8TV va aconseguir un bon resultat empatant, precisament, amb la segona cadena del grup Mediaset. Neox va ser la cadena temàtica més vista a Catalunya per davant de FDF.

  • TV3: 17,2%
  • Antena 3: 13,1%
  • Telecinco: 11,5%
  • La 1: 7,2%
  • La Sexta: 5,9%
  • Cuatro: 4,3%
  • 8TV: 4,3%
  • Neox: 2,4%
  • FDF: 2,0%
  • Super3/33: 1,7%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: