El Barça afecta un “prime time” poc habitual

El Barça va empatar ahir al Camp Nou contra el Málaga i haurà de resoldre l'eliminatòria al partit de tornada

El Barça va empatar ahir al Camp Nou contra el Málaga i haurà de resoldre l’eliminatòria al partit de tornada

És complicat jugar contra el Barça. Als terrenys de joc però també, televisivament parlant. Ahir, l’equip barcelonista jugava a les 21:30h i això va alterar considerablement les audiències de la franja del “prime time” a Catalunya. El programa de zapping “APM?” a TV3, es va quedar amb un discret 14,2% de quota de pantalla i va ser seguit per 486.000 espectadors, lluny de les seves dades habituals els dimecres. Tot seguit, “la nostra” va oferir una nova entrega de la sèrie “KKM”, espai que va perdre més de 100.000 espectadors que arrossegava de l’inici de la franja: 382.000 espectadors i un discret 11,7%. TV3 va acabar la nit amb un especial del “Hat Trick Barça” i que va aconseguir 140.000 espectadors i un 6,1% de “share”. Tot i això, els dos espais precedents de la cadena pública catalana van ser dels més seguits durant la nit a casa nostra.

Per altra banda, el futbol de pagament va aconseguir, com sovint passa en aquests casos, uns resultats més aviat discrets: Canal + Liga va tenir 129.000 seguidors i un 3,9% de “share” i GolTV un 0,8% i 25.000 espectadors.

De les altres opcions de la nit apart del futbol, va destacar “Hay una cosa que te quiero decir”. El programa produït per la productora italiana “MagnoliaTV” va aconseguir un notable 13,7% de quota de pantalla i 270.000 espectadors durant les més de 3 hores que va durar l’espai. El programa presentat per Jorge Javier Vázquez va ser doncs, una de les propostes més sòlides ahir a la nit, gràcies a que el seu target no és el públic objectiu destinat al futbol.

MALA SETMANA PER 8TV:

“La privada de Catalunya” continua amb uns resultats discrets. Ahir, els dos programes capdavanters de la cadena del Grup Godó no van arribar al 6% de quota de pantalla. Per una banda, l’“Arucitys” va aconseguir un 5,9% de “share” i 119.000 espectadors. Per altra banda, el programa informatiu presentat per Josep Cuní, “8 al dia”, va obtenir un dels seus pitjors resultats de la temporada amb un 5,1% de quota de pantalla i 138.000 seguidors de mitjana. Seguidament, us oferim les audiències globals d’ahir:

AUDIÈNCIES 16 DE GENER:

TV3 lidera amb comoditat per davant de Telecinco. La cadena de Mediaset guanya la segona posició del rànquing a Antena3. La1 segueix obtenint uns resultats discrets a casa nostra i se situa a molta distància de la cadena de Planeta. Per la seva banda, Cuatro guanya els seu pols particular amb LaSexta. 8TV abaixa la seva audiència mitjana i no arriba al 3,5% i es veu amenaça per FDF, la cadena temàtica líder a casa nostra.

 • TV3: 13,8%
 • Telecinco:12,0%
 • Antena 3: 10,6%
 • La 1: 6,1%
 • Cuatro: 5,3%
 • La Sexta: 5,0%
 • 8TV: 3,4%
 • FDF: 3,1%
 • La 2: 2,2%
 • Divinity: 2,1%

AUDIÈNCIES ACUMULADES GENER:

 • TV3: 13,7%
 • Antena3: 11,6%
 • Telecinco: 9,7%
 • La1: 8%
 • LaSexta: 5,1%
 • Cuatro: 5%
 • 8TV: 3,7%
 • FDF: 2,7%
 • Neox: 2,4%
 • La2: 2,2%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: