Veterinaris i Polònia lideren la nit a TV3

Veterinaris va tornar amb força ahir. Aquesta serà la seva setena temporada

Veterinaris va tornar amb força ahir. Aquesta serà la seva setena temporada

TV3 torna a liderar amb mà de ferro les nits de dijous. Ahir, “la nostra” va programar el retorn de l’espai “Veterinaris” i amb encert. El docu-reality produït per “Media3.14” va aconseguir un 16,6% de quota de pantalla i 559.000 espectadors. Aquestes bones dades d’audiència van continuar amb el “Polònia”, que tot i la seva veterania mostra que està en forma. El programa satíric de “Minoria Absoluta” va reunir 531.000 espectadors i un 16,9% de “share”.

L’alternativa a TV3 va ser responsabilitat ahir d’Antena3 amb la sèrie “El Barco”. La ficció encapçalada per Mario Casas també va tenir una bona acollida amb un 11,9% de quota de pantalla i 315.000 espectadors. Per darrere, una altra sèrie, en aquest cas “Cuéntame cómo pasó”. La veterana ficció dels “Alcántara” va aconseguir un 9,6% i 289.000 espectadors. Abans però, a la franja de l’“acces prime time”, van destacar l’habitual dada del “TN vespre” amb 635.000 espectadors i un 20,6% de “share”, “El Intermedio” amb un 10% i 327.000 espectadors i la pel·lícula “Seis balas” -281.000 espectadors i un 10,9% de quota mitjana-, a La Sexta. Per la seva banda, Telecinco es va equivocar amb la programació del partit de Copa del Rey entre l’Atlético de Madrid i el Betis, espai que només va aconseguir reunir 186.000 espectadors i un 6,1% de “share”.

AUDIÈNCIES 17 DE GENER:

TV3 continua líder a quasi 3 punts d’avantatge amb Antena3. La cadena de Planeta continua a casa nostra com la segona opció més vista per davant de Telecinco. Dada històrica que comença a ser menys anectdòtica: La Sexta supera a La1 com a quarta cadena més vista a Catalunya. 8TV se situa a un punt d’audiència de Cuatro.

Repartiment de les audiències del 17 de gener.

Repartiment de les audiències del 17 de gener.

 

 

 • TV3: 14,3%
 • Antena3: 11,6%
 • Telecinco: 10,6%
 • LaSexta: 7%
 • La1: 6,3%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 4,2%
 • La2: 2,3%

 

 

AUDIÈNCIES ACUMULADES GENER:

 • TV3: 13,7%
 • Antena3: 11,6%
 • Telecinco: 9,7%
 • La1: 7,9%
 • LaSexta: 5,2%
 • Cuatro: 5%
 • 8TV: 3,4%
 • La2: 2,2%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: