Antena3 lidera el cap de setmana a Catalunya

El film "La Proposición" , va liderar el "prime time" d'ahir diumenge

El film “La Proposición” , va liderar el “prime time” d’ahir diumenge

Gràcies a la programació d’aquest cap de setmana, Antena3 ha liderat el cap de setmana a Catalunya. La cadena de Planeta ha distribuït a la seva graella diferents pel·lícules que han estat líders del “prime time” d’ambdós dies. Ahir, tot i la forta competència que existeix els diumenges al vespre, Antena3 va aconseguir la primera posició amb “La preposición”, un film interpretat per Sandra Bullock i Ryan Reynolds i que va aconseguir un 20,7% de quota de pantalla i 618.000 espectadors de mitjana. La segona posició del rànquing de programes més vistos també es va quedar al grup Planeta. El cuiner Alberto Chicote, al capdavant de “Pesadilla en la cocina”, va obtenir un 12,6% de “share” i 416.000 espectadors de mitjana. Per darrere, el “30 minuts” de TV3 va aconseguir un 12,4% i 416.000 espectadors. Mal cap de setmana doncs, per a TV3, que ahir es va quedar a quasi 5 punts de diferència d’Antena3:

AUDIÈNCIES 20 DE GENER:

Antena3 va liderar ahir amb mà de ferro. La1 es queda a la tercera posició a més de dos punts de diferència amb TV3. Mal registre de Telecinco que quasi es veu superada per Cuatro. 8TV sense els seus programes diaris es queda per darrere de les cadenes temàtiques FDF i Neox. Cal destacar la bona dada a nivell estatal de “Gandia Shore”. El programa de l’MTV va acomiadar temporada amb un 4,2% de “share” i 886.000 espectadors a tot l’estat.

 • Antena 3: 15,3%
 • TV3: 10,6%
 • La 1: 8,2%
 • Telecinco: 6,7%
 • Cuatro: 6,2%
 • La Sexta: 5,9%
 • FDF: 2,9%
 • Neox: 2,8%
 • 8TV: 2,5%
 • Divinity: 2%

ANTENA3 LIDERA DISSABTE:

Com hem dit, Antena3 també va liderar dissabte. La cadena de Planeta va encertar oferint la pel·lícula “The Italian Job” a l’espai “El Peliculón”. La cinta protagonitzada per Charlize Theron i Donald Sutherland va liderar el “p

rime time” amb 360.000 espectadors i un 12,5% de quota de pantalla. Per la seva banda, Telecinco s’hi va acostar amb “El gran debate”, programa que va aconseguir 316.000 espectadors i un 14,6% de “share” durant les més de 4 hores que va durar l’espai. Per darrere va quedar “La Partida de TV3”, amb un 10,2% i un 301.000 espectadors de mitjana. Tot seguit, les audiències globals de dissabte:

 • Antena3: 11,1%
 • TV3: 10,7%
 • Telecinco: 9,6%
 • La1: 9,5%
 • Cuatro: 5,8%
 • La Sexta: 4,4%
 • 8TV: 2%

AUDIÈNCIES ACUMULADES GENER:

Tot i el mal cap de setmana, TV3 continua liderant el mes de gener.

 • TV3: 13,5%
 • Antena 3: 11,8%
 • Telecinco: 9,7%
 • La 1: 8%
 • LaSexta: 5,2%
 • Cuatro: 5,1%
 • 8TV: 3,4%
 • La2: 2,2%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: