Continua l’efecte “Polseres Vermelles” a TV3

La sèrie d'Albert Espinosa continua aconseguint bons resultats

La sèrie d’Albert Espinosa continua aconseguint bons resultats

Els dilluns continuen sent territori inexpugnable de TV3. I sembla que ho serà durant tota la segona temporada de la sèrie “Polseres vermelles”. Ahir “la nostra” va oferir el segon capítol d’aquesta nova temporada amb uns registres lleugerament més baixos que la setmana passada però igualment bons: 23,7% de “share” i 777.000 espectadors de mitjana. La ficció d’Albert Espinosa va apujar la quota de pantalla que li va deixar el “Crackòvia”, ja que l’espai de la productora Minoria Absoluta va aconseguir ahir un 23,1% de “share” i 781.000 espectadors. Abans però, el “TN vespre” ja feia pensar que TV3 s’emportaria amb contundència la nit: 22,1% de quota i 694.000 espectadors.

L’únic programa que va aguantar l’embranzida de la sèrie de TV3 va ser “Tu cara me suena” a Antena3. L’espai de Gestmusic va aconseguir ahir un 22,8% de quota i 507.000 espectadors de mitjana a Catalunya. La resta de les opcions es van quedar força lluny: “La que se avecina” a Telecinco va assolir un 15,4% i 433.000 espectadors i “Gran Reserva” a La1 es va haver de conformar amb només un 8,3% i 263.000 espectadors. També va destacar però, a la franja de l’“acces prime time”, el Hormiguero, amb un 10,2% de “share” i 342.000 espectadors.

RESULTATS DISCRETS PER 8TV:

“La privada de Catalunya” va aconseguir ahir unes xifres discretes. Els seus dos programes capdavanters no van assolir bons registres:“Arucitys” 4,7% i 95.000 espectadors i “8 al dia”, 6,5% i 170.000 espectadors.

AUDIÈNCIES GLOBALS AHIR:

Amb els bons resultats del “prime time”, TV3 va recuperar ahir el liderat que havia perdut el cap de setmana. Torna doncs, la normalitat. Antena3 continua sent la segona opció a Catalunya per davant de Telecinco. La1 segueix amb uns resultats discrets. LaSexta guanya el seu pols particular amb Cuatro. 8TV amb resultats discrets. FDF és la cadena temàtica més vista a Catalunya.

 • TV3: 17,1%
 • Antena3: 14,5%
 • Telecinco: 11,6%
 • La1: 6,8%
 • LaSexta: 5,7%
 • Cuatro: 4,8%
 • 8TV: 3,6%
 • FDF: 2,7%
 • Neox: 1,7%
 • La2: 1,7%

AUDIÈNCIES ACUMULADES GENER:

 • TV3: 13,7%
 • Antena3: 11,9%
 • Telecinco: 9,7%
 • La1: 8%
 • LaSexta: 5,3%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,4%
 • FDF: 2,7%
 • Neox: 2,3%
 • La2: 2,1%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: