La Sexta monopolitza el prime time a Catalunya

laSexta es va emportar el prime time d'ahir amb el film "Colombiana"

LaSexta es va emportar el prime time d’ahir amb el film “Colombiana”, protagonitzada per Zoe Saldana

Ahir a la nit vam poder viure un fet històric: LaSexta es va convertir en la cadena més vista a Catalunya a la franja del prime time. La cadena de Planeta va programar la pel·lícula d’acció “Colombiana” i amb encert: 17,5% de quota mitjana i 493.000 espectadors convertint-se en el programa amb més “share” de tota la franja. Seguidament, el “Sense Ficció” de TV3 amb el documental “L’Hospital de la Ciutat”, va aconseguir el 14,6% de quota de pantalla però, 503.000 espectadors. Aquestes dades s’entenen gràcies a l’hora d’emissió: a la part final de la franja de l ‘acces prime time, tot just després del “TN vespre”, hi ha més espectadors potencials. També hem de tenir en compte que el TN va assolir ahir un 22,1% de quota de pantalla i 696.000 espectadors, cosa que ens porta a dir que el “Sense Ficció” va tenir una acollida moderada, ja que en pocs minuts TV3 va passar d’un 22% de “share” a un 14,6%. Un cop la pel·lícula de LaSexta va començar a les 22:25, el veterà programa informatiu va perdre el lideratge de la nit.

Per darrere hi trobem a l’inici de la franja del “prime time” l’“Hormiguero 3.0”, programa que va comptar amb la participació de l’actor Denzel Washington. L’espai presentat per Pablo Motos va aconseguir ahir un 10,8% de quota de pantalla i 372.000 espectadors. També va destacar la sèrie “Castle” a Cuatro amb un 11,1% i 368.000 espectadors

TORNA LA NORMALITAT A 8TV

Després d’uns dies discrets pel què fa a l’audiència, sembla que ha tornat la normalitat a 8TV. Els dos programes capdavanters van aconseguir els seus registres habtituals. Per una banda, “Arucitys” va tenir 109.000 seguidors de mitjana i un 6,2% de quota de pantalla. Per l’altra, “8 al dia”, presentat per Josep Cuní va assolir 184.000 espectadors i un 7,3% de “share”. Seguidament, les audiències globals d’ahir:

AUDIÈNCIES 22 DE GENER:

Històrica davallada de La1 a Catalunya i ja és superada per LaSexta com a quarta cadena més vista a casa nostra. TV3 lidera amb comoditat a quasi 3 punts d’Antena3. Telecinco empata amb la cadena de Planeta. La1 es veu amenaçada per Cuatro. 8TV supera l’audiència mitjana del mes de gener. FDF és la cadena temàtica més vista a poca distància de Divinity i Neox.

 • TV3: 13,8%
 • Antena 3: 11%
 • Telecinco: 11%
 • La Sexta: 8,8%
 • La 1: 6,9%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 4%
 • FDF: 2,9%
 • Divinity: 2,8%
 • Neox: 2,2%

AUDIÈNCIES ACUMULADES GENER:

 • TV3: 13,7%
 • Antena 3: 11,9%
 • Telecinco: 9,8%
 • La 1: 7,9%
 • LaSexta: 5,4%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,4%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: