A partir de dilluns, Polseres Vermelles s’estrenarà primer a internet

Polseres Vermelles, un èxit sense precedents

Polseres Vermelles, un èxit sense precedents

A partir de dilluns, els nous capítols de la 2a temporada de “Polseres Vermelles” s’estrenaran primer a internet a causa de les nombroses queixes sobre l’horari d’emissió de l’existosa sèrie. Com a conseqüència d’aquestes peticions, ateses pel Servei d’Atenció  i de la defensora de l’Audiència de la CCMA, Adelina Castillejo, TV3 ha decidit preestrenar els capítols a la seva web unes hores abans de l’emissió televisiva, a les 19:30. Així doncs, els habituals a la sèrie, molts d’ells menors i adolescents, podran gaudir d’aquesta novetat i no hauran d’esperar fins a les 22:30h, tot i que hem de veure com afectarà això a les audiències de TV3 dels dilluns. Actualment, s’han estrenat els primers dos capítols de “Polseres Vermelles” amb un èxit d’audiència sense precedents: 842.000 i 777.000 espectadors de mitjana, respectivament.

Etiquetat ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: