L’ “APM?”, líder indiscutible els dimecres

l'"APM?" segueix en bona forma

l'”APM?” segueix en bona forma

Tot i la seva veterania, l'”APM?” és un valor sòlid de TV3. El programa de zàpping va liderar la franja del “prime time” còmodament, amb un 18,4% de quota de pantalla i 589.000 espectadors de mitjana. Potseriorment, i com sol ser habitual, la pública catalana va perdre pistonada amb el darrer capítol de la segona temporada de la sèrie “KMM”, espai que va obtenir un 11,9% i 364.000 espectadors.

Abans però, cal destacar l’entrevista que Josep Cuní va fer a Artur Mas en motiu de la Declaració de Sobirania aprovada al Parlament unes hores abans. “8 al dia” va arribar, gràcies a aquesta exclusiva, al 8% de “share” de mitjana i va ser seguit per 263.000 espectadors. Seguidament, les audiències globals d’ahir:

AUDIÈNCIES 23 DE GENER:

Dada històrica a Catalunya: 8TV va superar a Cuatro com a sisena cadena més vista gràcies a la bona dada del programa “8aldia”. TV3 segueix líder a quasi 4 punts de distància de Telecinco, ahir la segona cadena més vista. FDF segueix líder de les cadenes temàtiques .

  • TV3: 15,2%
  • Telecinco: 11,3%
  • Antena 3: 10,5%
  • La 1: 6%
  • La Sexta: 5,3%
  • 8TV: 4,9%
  • Cuatro: 4,6%
  • FDF: 2,9%
  • Neox: 2,7%
  • Divinity: 2,5%

 

Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: