Ruth Jimenez torna a 8TV

 

Ruth Jimenez presentarà el matinal de 8TV, produït per Josep Cuní

Ruth Jimenez presentarà el matinal de 8TV, produït per Josep Cuní

8TV prepara un programa matinal que s’emetrà el proper mes de febrer i que serà presentat per Ruth Jimenez. Tot i que encara no existeix gaire informació al respecte, sí que s’ha sabut que el programa començarà a les 11:30 i acabarà just abans de l’ “Arucitys”. També se sap que l’espai estarà produït per Broadcaster RTV Producciones, la productora de Josep Cuní, que indirectament, competirà amb el programa “Els matins” de TV3, el matinal de la pública catalana que fins fa un any, era la seva casa televisiva. El nou espai, que encara no té nom, ultima aquests dies l’equip de periodistes que acompanyarà a Jimenez en aquesta nova etapa a 8TV, cadena en què ja va presentar els informatius l’any 2007. Darrerament, la periodista ha presentat un format similar a Cuatro, en aquest cas, el matinal dels estius de la cadena de Mediaset.

 

 

Etiquetat , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: