El Barça dóna el lideratge a Telecinco

El Barça s'imposà ahir al Màlaga i s'enfrontarà la setmana vinent al Madrid

Piqué va dedicar el seu gol al seu fill Milan

El partit de tornada de quarts de final de la Copa del Rei que va enfrontar el Màlaga amb el Barça va ser l’espai televisiu més vist del dia, amb un 38,7% de quota de pantalla i 1.355.000 espectadors. Gràcies al futbol, Telecinco (la única cadena que donava el partit en obert), va obtenir una de les seves millors dades de la història a Catalunya i es va convertir, de retruc, amb la cadena més vista a casa nostra. Per la seva banda, TV3 va continuar amb la seva programació habitual amb el binomi “Veterinaris” i el “Polònia”. Tot i que no va aconseguir els registres habituals, la cadena pública va aguantar l’embranzida de Telecinco. El docu-reality protagonitzat per animals, va assolir un 13% de quota de pantalla i 457.000 seguidors, 100.000 menys que la setmana passada. Posteriorment, “Polònia” va aconseguir un 14% de share i 508.000 espectadors, registres positius si tenim en compte el context d’ahir.

Una altra de les opcions de la nit va ser el capítol de “El Barco”. La sèrie protagonitzada per Mario Casas va arribar al 10,2% de quota mitjana i va aconseguir 320.000 espectadors. Registres semblants als què aconsegueix la ficció a Catalunya.

AUDIÈNCIES 24 DE GENER:

Com hem dit, Telecinco es va convertir en la cadena més vista a casa nostra. TV3 se situa en segona posició a molta distància d’Antena3. Continua la baixada d’audiència de La1. La cadena pública estatal es veu amenaçada per La Sexta. Cuatro perd el particular duel entre les segones cadenes dels dos grans grups de comunicació. 8TV apuja la seva mitjana en dos dècimes. FDF continua liderant l’apartat de cadenes temàtiques.

  • Telecinco: 17,5%
  • TV3: 14,2%
  • Antena 3: 10,5%
  • La 1: 6%
  • La Sexta: 5%
  • Cuatro: 4,6%
  • 8TV: 3,6%
  • FDF: 2,6%
  • Neox: 2,4%
  • La 2: 2%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: