“The Walking dead” torna amb més sang

Els nous capítols de la sèrie “The Walking Dead” es podran veure a partir del 10 de febrer. L’apocalítica ficció tornarà, segons Greg Nicoreto, productor executiu, amb més sang i possiblement “amb la mort d’un o dos dels protagonistes” actuals. Nicoreto també ha advertit que el personatge d’Andrea tindrà més importància que fins ara i que la trama tindrà altes dosis de sang. Hem de recordar que actualment, la sèrie dels morts vivents només es pot veure mitjançant Fox España un dia després de l’emissió als Estats Units, tot i que La Sexta, ofereix els capítols de la 3a temporada unes setmanes després. Aquest és el motiu del poc èxit que la cadena de Planeta ha aconseguit amb aquesta ficció, ja que els adeptes a la sèrie ja han vist els nous capítols estrenats per les plataformes de pagament o internet. La 3a temporada es va estrenar als Estats Units amb més de 10 milions d’espectadors, cosa que ens fa pensar que “The Walking Dead” tindrà una llarga vida televisiva.

 

Etiquetat ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: