Antena3 lidera l’audiència del cap de setmana a Catalunya

"Ángeles y demonios", protagonitzada per Tom Hanks, va liderar la nit d'ahir

“Ángeles y demonios”, protagonitzada per Tom Hanks, va liderar la nit d’ahir

Antena3 s’ha imposat al prime time dels dos dies del cap de setmana. La cadena de Planeta va programar ahir la pel·lícula “Ángeles y demonios” dins de l’espai contenidor de “El Peliculón” i l’elecció va ser òptima, ja que va assolir un 22,8% de quota de pantalla i 594.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, TV3 també va aconseguir uns bons resultats tot i que no van ser com els de la privada estatal. L’espai informatiu “30 minuts” va ser la segona opció més vista de la nit i va assolir un 15,8% i 544.000 telespectadors. En tercer lloc va quedar el cuiner Alberto Chicote, amb el comiat de la temporada de “Pesadilla en la cocina” amb un 9,8% de share i 328.000 espectadors, cosa que ens fa pensar, que el programa tindrà una segona edició. Seguidament, les audiències globals d’ahir:

AUDIÈNCIES GLOBALS 27 DE GENER:

Antena3 va liderar ahir amb quasi 4 punts de distància amb Tv3. La1 supera a Telecinco i Cuatro a LaSexta. FDF, com sol ser habitual, va ser ahir la cadena temàtica més vista a Catalunya.

 • Antena3: 14,6%
 • TV3: 10,5%
 • La1: 8,3%
 • Telecinco: 6,6%
 • Cuatro: 5,9%
 • LaSexta: 5,5%
 • FDF: 2,8%

AUDIÈNCIES GLOBALS DISSABTE:

Dissabte Antena3 també va liderar les audiències televisives. La cadena de Planeta va assolir una quota de pantalla del 14,7%, a més de 4 punts de distància amb Telecinco, (10,2%). TV3 va ser la 3a més vista (8,4%) per davant de La1. Bon prime time d’Antena3 doncs, amb “El Peliculón” i la pel·lícula “Los próximos 3 días”, l’espai més vist de la nit, amb un 17,1% i més de 486.000 espectadors de mitjana. “El Gran debate” de Telecinco va ser la segona opció de la nit amb un 13,1% i 284.000. Per darrere, TV3 no va obtenir bons resultats amb “La Partida de TV3”. El concurs presentat per Javier Estrada no acaba de quallar i va aconseguir un 9% de share i 269.000 espectadors.

AUDIÈNCIES GLOBALS GENER:

 • TV3: 13,5%
 • Antena3: 11,9%
 • Telecinco: 10,2%
 • La1: 7,8%
 • LaSexta: 5,4%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,3%
 • FDF: 2,8%
 • Neox: 2,3%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: